Válogatás a legérdekesebb Star Wars kütyük közül
2015. január 06. írta: lauren_blogger

Válogatás a legérdekesebb Star Wars kütyük közül

Az idei év a Star Wars univerzum további növekedésének éve lesz, ugyanis 2015 decemberében mutatják be a Csillagok háborúja 7-ik részét. Alábbi posztunkban a teljesség igénye nélkül összeszedtünk jó néhány érdekes Star Wars-os kütyüt.

sw-vader-helmet.jpg

Bár felmerül a kérdés, a Disney-féle változat képes lesz-e hozni Lucas munkásságához méltó szintet, vagy a "Messzi-messzi galaxis" is lealacsonyodik a pénzgyártó franchise-ok szintjére. Akárhogy is lesz, a mi összeállításunkban megtaláljátok a legviccesebb, leghasznosabb és legagyamentebb ketyeréket.

 

Használd az "mágnes-erőt" ezzel a kesztyűvel! A Force Glove segítségével magadhoz vonzhatod a fémtárgyakat. A hozzávaló lézerkardot vonzza, a droidokat taszítja, És mindössze csak 20 dollár. 

sw-force-glove-1.jpg

Már a kutya is rajongó? Ha a fanatikusok kedvencei nem is önszántukból, a gazdi szórakoztatására kénytelen hordani ezt a maskarát.

sw-atat-dog.jpg

Nyisd ki a hűsítődet a Millenium Falconnal! Ez a vicces sörnyitó biztos megmosolyogtatja a baráti társaságod.

sw-millenium-falcon-beer-opener.jpeg

Egyre inkább divat üzleti tárgyaláson az apró kiegészítőkkel a személyiségünk a hagyományostól kissé eltérő kifejezése (zokni, karkötő, stb.). Ha Star Wars rajongó vagy, ezt a névjegykártyatartót magaddal viszed. De ami a legjobb benne, hogy gombnyomásra előpattannak a kártyák - hasonlóan a lézerkardhoz. 

sw-card-holder.jpeg

Könyvtámasz. Na de egy kettévágott AT-AT lépegető? Ha számításba vesszük a tökéletes kidolgozást, és hogy sorszámozott limitált daraboról van szó, talán sokaknak már nem is drága 200 dollárt áldozni rajongásuk oltárán.

sw-atat-bookholder.jpeg

Az alábbi termékkel bizonyára azokra alapoznak, akiknek a rajongás behálózza az egész életét. Ne ess ki a szerepedből a zuhany alól kilépve sem - rohamosztagos fürdőköntös.

sw-stormtrooper-bath.jpg

A szerep folytatódhat alvás közben is: Luke-ot a Tauntaunja mentette meg a fagyhaláltól, a Hoth bolygón. Mint  a filmben, itt is bele kell bújni ahhoz, hogy ne fázzon az ember.

sw-tauntaun-sleep.jpg

 Valószínű az Ecko és a Lucasfilm együttműködése folytán megalkotott kifordítható Chewbacca kabátban sem fog fázni senki. Ahhoz hogy ilyen szőrőssé válhassunk, 120 dollárt (+szállítás) kell kifizetnünk. 

sw-ecko-chewbacca.jpg

Már mindenféle felirattal gyártanak iPhone tokot. Elég elcsépelt ez a Csillagok háborúja-vonalon is, de ezek a tokok prémium minőségűek, sőt az egyik pihe-puha.

sw-iphone-cases.jpg

A srácok a UD Replicas-nál tudják hogyan kell használható filmes jelmezt csinálni. Aki elég elszánt, akár rohamosztagosnak is öltözhet ebben a valós védelemmel ellátott motoros ruhában.

sw-_stormtrooper-motorcycle-clothes.jpg

Ha valaki rajongását az italos flaskája használatakor is ki akarja élni, az válassza az R2-D2  laposüveget.

sw-r2-d2_flask.jpg

Szegény Han Solo karbonos lefagyasztásán sokan, sokféleképp mókáznak. Itt van például ez a remek asztal. 

sw-han-solo-desk.jpg

A konyhában se kell lemondanunk semmiről: ez a csodás X-szárnyú késszett nem csak vagány, de a króm kidolgozása révén még mutatós is. 70 fontért kiváló (és persze tartós) ajándék. 

sw-x-wing-knife-set.jpg

A konyhánál maradva: a szét króm késszett mellé érdemes beszerezni egy króm TIE Fightert is. Ezzel például diót törhetünk. 

sw-tie-fighter-nut-cracker.jpg

Ha már állandóan lemerül a telefonunk, legyen az élmény a töltés. Ez az ötletes hordozható-töltő iPhone-hoz passzol.

sw-iphone-lightsaber-charger.jpg

Korábban szóba jött az üzleti tárgyalás. A kép talán egy olykor kivillanó egyedi mandzsettagombbal lehet teljes, mint például ezek a LEGO fejekkel készült darabok.

sw_cufflinks.jpg

Itt lent pedig egy elegánsabb változatú megoldás látható:

sw-front.jpg 

Legközelebb ha sushi-t vagy kínait eszünk, ne feledjük a lézerkard-evőpálcikákat! Számtalan verzióban elérhető, akár Mace Windu lila kardját is megvehetjük.

 sw-lightsaber-chopsticks.jpeg

Darth Vader sütőforma, a tökéletes édességekhez. Az alumínium forma egy kis segédkönyvvel kapható, amiben instruálnak, hogyan lehet minél ízlésesebben kinéző sütiket alktoni.

 sw-dart-vader-cake-pan.jpg

A rozsdamentes acélból készült Halálcsillag teatojás és a lánc végé lógó kis TIE figther remek élményt adhat az öt órai teázáshoz.

 sw-death-star-tea-infusion.jpg

R2-D2 snowboard sisak a Burton jóvoltából. Az ismert gördeszkás, és extrémsport felszereléseket gyártó cég fejlesztette ki ezt a sisakot még 2011-ben. Az akkor 100 dolláros áron kínált sisakokat hamar elkapkodták, így már igen nehezen lehet hozzájutni.

 sw-r2-d2_burton-snowboard-helmet.jpg

A Star Wars DVD gyűjtemény ezek közt a részletes kidolgozású tartók között jól mutat.

sw-dvd-collector-ends.jpg

A gyerekszobába jól jöhet egy AT-AT lépegető alakú, össze-vissza mindenfélével telepakolható szekrény, könyvespolc, játéktartó, stb. egyszerre. 

sw-atat-bookshelf.jpg

Bár az ünnepek már elmúltak, lesz még karácsony. Amíg ezt nem látta valaki, nem ismeri a "giccs" fogalmát. A csoport most csak 55 ezer forint itt.

sw-holiday.jpg

Hülyéskedésen kívül jó ez bármire is?

sw-thumb-wrestling.jpg

Remek kikapcsolódást nyújt az apróságoknak ez a birodalmi lépegető, mely a hintalovat hivatott helyettesíteni.

sw-atat-horse.jpg

Főleg sötétben vicces ez a toll, de napközbeni, irodai bohóckodáshoz is jól jöhet. Miközben írsz, világít.

sw-lightsaber_pen.jpg

Az Erő jó és sötét oldala egyszerre van jelen eme egyszerű eszközben: a villanykapcsoló új borítást, a villanyleoltás új értelmet nyer vele.

sw-switch-light.jpg

Apa és fia itt még vígan nyalják a fagyit, a könyv egy másik része pedig a "Kis hercegnő" (Leia) kalandjait mutatja be édesapjával. Luke ezen könyv borítóján a fagyit éppen a kezében tartja, amit tulajdon apja vág le a Bespinen. De ez akkor még talán egyiküknek sem fordult meg a fejében. 

 sw-darth-and-son-book.jpg

 

 

Nektek melyik tárgy tetszik legjobban?

Ha tetszett posztunk, kérlek, lájkoljatok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr387043293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

230e 2015.01.07. 13:25:56

A mendzsettagombot megkaptam karácsonyra :-). Jeffrey Brown könyvek is kipipálva :-).

rene_mascarpone 2015.01.07. 13:47:45

FÉNYkard! Könyörgökhhh... :O

murray 2015.01.07. 14:22:17

tantaunos alvókát akarok.

2015.01.07. 14:56:07

"Bár felmerül a kérdés, a Disney-féle változat képes lesz-e hozni Lucas munkásságához méltó szintet, vagy a "Messzi-messzi galaxis" is lealacsonyodik a pénzgyártó franchise-ok szintjére."

Lucas munkásságához méltó szintet? te láttad az új trilógiát?

Hanzi 2015.01.07. 16:42:48

Az elegánsabb stormtrooperes mandzsettagomb tavaly nyár óta birtokomat képezi...
És van olyan Darth Vaderesben is... :-)

hdnctrl 2015.01.08. 13:31:49

a motorosruha kéne (meg hozzá egy motor se ártana)
süti beállítások módosítása