Változtasd a világot papírrá
2015. május 26. írta: lauren_blogger

Változtasd a világot papírrá

Jegyzetelj, ahova szeretnél

Ez a toll praktikus, kis helyen is elfér, igényes, de nem fog. Na jó fog, de csak digitálisan. Ennyiben összefoglalható a Phree nevű okos-eszköz, amely egy digitalizáló toll. Bárhová is írsz vagy rajzolsz vele, csak a mobilban lesz nyoma, ott viszonyt nagyon is.

phree-0.jpg

Valaki telefonba, valaki tabletbe, sokan jegyzetfüzetbe írják feljegyzéseiket. Ezen túl egyikre sem lesz azonnal szükség, ugyanis ezzel a kütyüvel bármikor, bárhová lehet írni, sőt végszükség esetén telefonálni is. A címben idézett jelmondat a tollat gyártó OTM Technologies szlogene erre az eszközre, melynek „tollhegyén” apró érzékelő követi és rögzíti a mozgást, amit azonnal meg is jelenít a vele összekapcsolt eszközzel – ez lehet mobil, TV, tablet is.

phree-1.jpg

A legnépszerűbb emailező, és jegyzetkezelő programokat ismeri, azokkal könnyedén együttműködik. Egyszerű az ötlet, de végiggondolva a hétköznapokat annál praktikusabb: a nyitott hűtőt nézve, felírjuk, mit kell vennünk; nem olyan feltűnő, ha egy megbeszélésen hirtelen válasz-emailt kell küldenünk; kis helyen a combon is írhatunk.

phree-3.jpg

A toll ennél is továbbmegy. Némileg az okosórák funkcióját tölti be a toll oldalán levő kis kijelző, ahol az időn kívül a telefonunk egyéb értesítései (sms, email, hívások,stb.) jelennek meg. Üzenetekre könnyedén válaszolhatunk előre beállított sablonnal is. A tollban levő hangszóró és mikrofon párosa lehetővé teszi a telefonálást is.

phree-2.jpg

Ez a projekt is a Kicktarter-en gyűjtött adományokból indul el, hála a felajánlók összesen 100 ezer dollárjának, 2016-tól már kézbe is vehetjük a Phree okostollat. A tervezett kiskereskedelmi ár 128 dollár, ami nem is drága a mobilt kiegészítő egyéb okos-kütyük kínálatát nézve.

Ti írnátok vele?

Ha szeretnél mindig egyből értesülni új cikkünkről, lájkold Te is oldalunkat!

point_hand.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr677493244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása