Ralph Lauren leköszön
2015. szeptember 30. írta: lauren_blogger

Ralph Lauren leköszön

Megdöbbentő hírt jelentett be a nagy nevű amerikai cég: a saját alapítású, és így magáról elnevezett cég éléről leköszön Ralph Lauren. A cég irányítása eddig is a család kezében volt, fiai kulcsszerepet vállaltak a vállalat irányításában. Ralph továbbra is megmarad tervezőnek, a vezérigazgatói posztot azonban átadja.

ralph_lauren_wawe.jpg

A 76 éves, töretlen sikerrel büszkélkedő Ralph Lauren a klasszikus stílus és elegancia letéteményese, immár 50 éve vezeti saját cégét, melynek operatív irányítását most átadja. A Ralph Lauren vállalat-csoport a ruhák mellett parfümökkel, lakberendezési tárgyakkal és bútorokkal foglalkozik. Jövő hónaptól Stefan Larsson veszi át a vezetői tisztet az idős de még aktív Laurentől. Larsson a GAP tulajdonában levő Old Navy ruhakereskedő cég elnöke.

ralph-larsson.JPG

Larsson már 15 éve vezette a H&M-et, majd 2012-ben vette át az Old Navy-t A szintén amerikai cégnél családanyákat célzott meg, de a 41 éves Larsson bábáskodása alatt sokkal jobb eredményeket ért el, mint az egyébként minden üzletében visszaesést tapasztaló GAP. Úgy tűnik, Ralph felelősségteljesen választott, pedig félő a váltás után, hogyha az alapító nem maradna meg tervező, ezt a fajta széles vevőkört minden bizonnyal elveszítenék. Döntését a divattervező azzal indokolta Larssonnal kapcsolatban: "Ő érti, mit jelentenek az álmok. Ez az üzletág midig az álmokról szól, mert előre meg kell álmodni mindent, állandóan haladni, változni és újítani kell”. A váltás hírére 3,4 százalékkal estek a GAP részvényei, miközben az általában emelkedést mutató RL részvények 3,9 százalékos emelkedést mutattak.

A márka történetéről egy hosszabb összeállítást hamarosan nálunk is olvashattok!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr587871492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.09.30. 20:32:46

Ralph Lauren szinte az egyedüli neves divattervező, aki elegánsan öltözködik és nőt vett feleségül, nagyon kilóg a többiek közül...

Mr.Treeger 2015.10.01. 14:59:14

@Online Távmunkás:
Nem is a női ruháiról lett híres. Az amerikai kisvárosi nőket tudja öltöztetni de mást nem nagyon. Klasszik férfi stílus max ennyi.

swfla 2015.10.02. 04:00:49

@Mr.Treeger: "max ennyi"??? :-) Hat nem tudom mas ezzel hogy van, de amig egy olyan minoseget tud hozni, ami nem csak mutat, de eleg tartos is, addig nem zavar, hogy nem tulzottan exkluziv.

Veszel egy Brunello Cuccinelli pullovert, aztan hova viszed kitisztitani? Vagy nyakonontod Perwoll-lal? Aztan beulsz a kocsiba, es mergelodsz, hogy a biztonsagiov kidorzsolte a kasmir anyagot...

Szoval jo dolog az elegans meg highend ruhazkodas, de egy ido utan idegesito, hogy annyira kell figyelni a ruhadra, hogy a figyelmed elvonja mastol. Es akkor arrol nem is beszeltunk, hogy ha gyereked van - es persze nem vagy hedge fund manager - akkor azonnal felejts el barmi igazan exkluziv ruhazatot. Itt jon a kepbe a RL, ami erzesre egy kozeputat celoz meg, es eddig nekem meg nem is keltett csalodast.
süti beállítások módosítása