A BMW egy különleges limitált modellel rukkolt elő
2016. május 19. írta: lauren_blogger

A BMW egy különleges limitált modellel rukkolt elő

A következő 100 év

A bajor gyár egy különleges limitált modellel állít emléket első centenáriumának. Ez a 100 darabban korlátozott BMW 7-es nem csak a felhasznált anyagok, a módosított részletek miatt különleges, hanem mert mindezt a Montblanc-kal együttműködve végezte a BMW.

the-next-100-years-bmw-montblanc-0.jpg

Amikor a saját kezeddel kezdesz hozzá megalkotni egy formát, amikor látod, ahogyan a fény ráesik és megtörnek a felületén és életre kel és lelke lesz. Ez az aktív alkotás.”  - mondta Karim A. Habib a BMW vezető formatervezője.

the-next-100-years-bmw-montblanc-2.jpg

the-next-100-years-bmw-montblanc-3.jpg

A százdarabos különkiadással tiszteleg az elmúlt évszázad sikerei előtt a gyár, a különleges modell a „The Next 100 Years” nevet kapta. A modellsorozat mélykék metál színben lesz kapható, speciális felnikkel. A kárpitozás szintén ünnepi, egy finomszemcsés bőr, melybe a fejtámláknál szintén a következő száz évet említő felirat található. Az autók sorszámozása a középkonzol alján, a váltókar mögött található. Ez felirat díszeleg a kesztyűtartó alatt, valami kívül, az autó B-oszlopán.

the-next-100-years-bmw-montblanc-4.jpg

the-next-100-years-bmw-montblanc-5.jpg

A limitált modell nem csak ebben különleges, hanem mert a neves Montblanc közreműködésével készült, emiatt egy különleges töltőtoll dukál a 7-es kiváltságos vásárlóinak. A tol színe megegyezik az autóéval.

the-next-100-years-bmw-montblanc-1.jpg

the-next-100-years-bmw-montblanc-8.jpg

the-next-100-years-bmw-montblanc-9.jpg

the-next-100-years-bmw-montblanc-10.jpg

A limitált verziót három motorváltozatban kínálják. A 740 lóerős hibrid, a nyolc hengeres benzines (ezek a 750Li és 750 Li xDrive), valamint a legnagyobb verzióban, ami az  M760Li xDrive a maga tizenkét hengerével.

Nektek is tetszik?

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr368727602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása