Huawei aranyból
2016. május 29. írta: lauren_blogger

Huawei aranyból

Az aranyszínű tokok divatjukat élik, a leggazdagabbak azonban igazi aranyból készült tokban valódi eszközüket. Általában a luxus Vertu, vagy a prémium Samsung és iPhone telefonokat vonták eddig be arannyal, azonban ha valaki a Huaweit szereti, annak sem kell lemondania a 24 karátról.

huawei_p9_goldgenie_24k_gold-1.jpg

A kínaiakra jellemző, hogy eltartják saját iparukat, veszik a hazai nemzeti termékeket, mint a cukrot. A Huawei új csúcsgépe a P9 is szépen fogy, de a jómódúak nem érik be a gyári verzióval. A P9 eleve nagyon szép, de a Goldgenie aranyozásával még káprázatosabb. A kínai gyártó első együttműködése a Leica AG-val eddig népszerűnek bizonyult, különleges kamerája a mobilos fotózásban hozott újat.

huawei_p9_goldgenie_24k_gold-3.jpg

A Goldgenie által készített Huawei P9 24K Gold verzió pedig a kínai mobilok piacán lehet új korszak nyitánya: aki már megteheti, hogy full arannyal bevont tokban tartsa mobilját, azt már nem biztos, hogy kötik olyan konvenciók, ami szerint csak egyes „nagy” márkák telefonjait használhatják a gazdagok.

huawei_p9_goldgenie_24k_gold-4.jpg

(Már az alapverziók is szépek)

A mobil a hazai piacán már eleve sikeres, de az arany változatból is rengeteget rendeltek. A Goldgenie alapítója, Laban Roomes úgy fogalmazott: „Legújabb termékünk, a Huawei P9 24K Gold nem csak a kínai piacon nagy lépés, hanem globális szinten. A már teljesített megrendelések visszajelzései szerint a termék sikeres, ideértve a gyémánttal kirakott Huaweieket is.”

huawei_p9_goldgenie_24k_gold-2.jpg

A gyártó fő célközönsége a kínai piac – ez az európai szemmel igénytelen honlapjukból is látszik, azonban a 750 angol fontos (plusz adó) letétet rengetegen teszik le, hogy a Goldgenie elkészítse számukra mobiljuk arany változatát. Ha elkészült, a teljes vételárhoz további 750 fontra lesz szükség, vagyis a közel 600 ezer forintba kerülő aranyozás nagyon megy a kb. negyed ennyibe kerülő Huaweire is.

Ti vennétek?

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr728755584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása