5 last minute ajándéktipp apák napjára
2016. június 17. írta: lauren_blogger

5 last minute ajándéktipp apák napjára

Bár felénk nem annyira számon tartott ünnep az apák napja, mégis egy remek alkalom arra, hogy kifejezzük köszönetünket és tiszteletünket afelé, aki remélhetőleg kulcsszerepet játszott abban, hogy egészséges, sikeres felnőtté váljunk.

5-last-minute-fathers-day-gift-lauren-blog-0.jpg

Talán eddig nem volt időd ezzel foglalkozni, de ha teheted, ne szalaszd el az alkalmat hogy kifejezd háládat és szeretetedet. Íme 5 tipp, ami még az utolsó pillanatban is bejön!

Élmény

5-last-minute-fathers-day-gift-lauren-blog-1.jpg

Egy igazi off-road túra, dagonya a sárban kellően férfias és elegendő adrenalint is ad, hogy az apák napja emlékezetes legyen számára. Ugyanilyen vagány a paintball vagy lézerharc, netán a festői környezetben suhanni a vízen. Ez a vízisí, ami páratlan élmény, miközben a Dunakanyarban gyönyörködve minden izmot megmozgat a wakeboard. Az élmény talán maradandó, hiszen a jól sikerült képeket ki is teheti a falra, a nappaliba vagy a dolgozószoba falára, netán íróasztalra, és később is remek téma lehet beszélgetések során. Bővebb infó itt.

Egy szép dísztárgy

5-last-minute-fathers-day-gift-lauren-blog-2.jpg

De lehet akár egy klasszikus film plakátja is. Ha szereti a retro cuccokat, akkor egy „hőskorszakot” idéző ébresztőóra vagy akár egy felújított bőrönd a lakás bármely helységének dísze lehet, és emlékeztetni fogja rád.

Parfüm

5-last-minute-fathers-day-gift-lauren-blog-3.jpg

Egy férfias illat alapvető, mégis a mindennapok luxusát adja viselőjének. Egy jól kiválasztott parfümmel becsempészheted magad az édesapád hétköznapjaiba. Hasznos, és tartós ajándék, javasoljuk például a Michael Kors férfi illatát vagy ha valami különlegességre gondoltál, akkor a Bottega Veneta férfi parfümjeit.

Könyv

5-last-minute-fathers-day-gift-lauren-blog-4.jpg

Egy jó könyv nem csupán élmény, de érték is – egy jó regény, de leginkább egy, általa kedvelt témában készült album, ami a dohányzóasztal, dolgozó szoba szuper dísze lehet. Akár sommelier-aspiránsnak a borokról, akár vadászoknak egy remek album, de ugyanilyen egy jazz-, vagy rock-történeti kötet .  

Ruházati kiegészítő

5-last-minute-fathers-day-gift-lauren-blog-5.jpg

Egy igényes öv, vagy mandzsettagomb (ha hord ilyet) a munkája során is hasznos, valamint az ember közérzetére is jó hatással vannak a minőségi kiegészítők. Nyakkendőt nem mindenki hord, de ha kell, akkor jól jön egy szép darab ebből is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr408818122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása