Ezzel a kis eszközzel saját sör készíthető
2016. július 05. írta: lauren_blogger

Ezzel a kis eszközzel saját sör készíthető

A MiniBrew a világ első kompakt otthoni sörfőző gépe, amivel pár egyszerű lépéssel egy hét leforgása alatt saját sört készíthetünk.

minibew-lauren-blog-1.png

Az eszköz egy egyszerű iPhone applikációval irányítható, és mindössze pár lépésben működtethető. A négy sörkedvelő holland által kitalált MiniBrew egy hét alatt készíti el az 5 liternyi házi sört, közben olykor rá kell nézni a folyamatra.

minibew-lauren-blog-2.png

A startup hamar talált befektetőket, és 2016 harmadik negyedévtől már rendelhető is a sörfőző gép. A hozzátartozó app számos sör receptjét tartalmazza, amit ízlés szerint kiválasztva a gyártótól meg is rendelhetünk az pplikációval. A friss alapanyagokat a cég házhoz szállítja.

minibew-lauren-blog-4.png

A jelenleg még csak iOS 8-on vagy ez utáni operációs rendszeren futó alkalmazás lépésről lépésre instruálja a felhasználót. Ezután a Start gomb megnyomásával el is indul a legalább egy hetet igénybe vevő folyamat.

minibew-lauren-blog-3.png

Ez telefonon követhető a betöltéstől egészen a  végső erjesztési lépésekig. Az Androidos verzió hamarosan elérhető lesz. Az erjedést követően a temperált folyadék a rézedénybe folyik, ami közvetlenül csapolható is. A kb. 7 kilós kütyü 1950 euróba kerül.

Kövess minket Facebook-on is, naponta frissülő tartalommal várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr858868294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása