Az illatos mobiltok
2016. július 15. írta: lauren_blogger

Az illatos mobiltok

Mobilunk állandóan velünk van, a legtöbb dolgot már erről végezzük, egyre elterjedtebb a mobilfizetés. De ha már mindig kéznél van, miért ne legyen benne kedvenc parfümünk is?

scuderia-ferrari-red-and-black-iphone6-case-1.jpg

A Scuderia Ferrari Red és Black rajongói – akik éppenséggel iPhone 6-ost vagy 6s-t használnak – örülni fognak ennek az újításnak. A Ferrari egy speciális tokot fejlesztett ki, ami 25ml parfümöt tartalmaz. A tok meglepően ergonomikus, jól kézre áll, a matt fekete és a vad piros pedig jól emlékeztet az olasz sportkocsira. A tokok színe egyben jelzi a benne levő parfüm típusát is – a Scuderia Ferrari Black vagy éppenséggel a Ferrari Red parfümje.

scuderia-ferrari-red-and-black-iphone6-case-3.jpg

A tok tetején található a fúvóka, ami követi a tok íveit, így nem lóg ki. A tok alapvetően 25ml parfümmel feltöltve érkezik, s kapunk hozzá egy 25ml-es utántöltőt. A tok nem csak ütésálló, hanem speciális védelme garantálja, hogy bármilyen leejtés, törés, stb. esetén sem kerül parfüm a telefonra vagy a telefonba.

scuderia-ferrari-red-and-black-iphone6-case-2.jpg

A koncepció igen friss, akár csak a benne levő parfüm, így az árról még nem informálta az érdeklődőket a Ferrari.

Ti használnátok ilyet?

Látogasd meg Te is a Facebook-oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr68890992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása