Horgászok luxusa
2016. július 28. írta: lauren_blogger

Horgászok luxusa

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Ha rajongasz a műlegyes horgászatért, ezt neked készítette a Bentley. Az angol luxusautó gyártó legújabb limitált modellje a Bentayga Fly Fishing by Mulliner, a horgászatot imádók palotája. Benne van minden, mi egy milliárdosnak, arisztokratának kívánsága lehet, azonban ez a csomag egy budapesti lakás árába fáj.

bentley-bentayga-fly-fishing-by-mulliner-lauren-blog-1.jpg

A horgászatról sokaknak a kocka alakú japán kocsik nyitott csomagtartójában ücsörgő bácsikák, vagy a Nagy Ho-Ho-Ho Horgász juthat eszébe. Ha valaki így látta, felejtse el: a Bentley az igazán módos horgászok álma lehet. Ez modell ugyan kifejezetten a „műlegyes” horgászatnak lett dedikálva, de kialakítása és felszereltsége révén bármely halkereső mellett megállja a helyét.

bentley-bentayga-fly-fishing-by-mulliner-lauren-blog-3.jpg

bentley-bentayga-fly-fishing-by-mulliner-lauren-blog-4.jpg

A műlegyes horgászat egyébként drágább felszerelést követel meg, és többnyire „nehezebb” terepen történik – térdig gázolni a vízben, sárban, gázlókon. Gumicsizma nem elég, kell egy nagy kocsi is.

bentley-bentayga-fly-fishing-by-mulliner-lauren-blog-5.jpg

A Bentley „horgászati kiegészítője” egy sikeres nap méltó társa, a gyártótól megszokott kiváló minőségű anyagok és kézzel készült részletek pedig luxus szintre emelik a horgászatot. Három, kordovánnal borított speciális egység van a kocsiban: egy tároló-rész, sok apró rekesszel, ahol a csalik, stb. eltárolhatóak; ezen felül a frissítők, italok és ételek mini bárja (ez sincs a széria felszereltségben), valamint a gázlónadrágok vízhatlan eltárolására szolgáló fiókok. A csomagtérből könnyedén kihúzhatóak és hozzáférhetőek.

bentley-bentayga-fly-fishing-by-mulliner-lauren-blog-7.jpg

A csalik és apróságok egy diófából készült kis szekrényben kaptak helyet, alumínium és steppelt bőr bevonattal. A frissítőknek szánt szekrényben két acélflaska a rövid italoknak, és kínai porcelánkészlet - a délutáni teázáshoz - kapott helyet. Mivel párnázott és finom bőrrel bevont, ez a kis tároló kivehető és ülőkeként használható.

bentley-bentayga-fly-fishing-by-mulliner-lauren-blog-6.jpg

További – persze kordovánbőr borítású – fa, de belül vízhatlan tárolók szolgálna a gázlóruhák és csizmák, egyebek tárolására. A kocsiban belül a padlózat szintén vízhatlan, a belső páratartalom kiegyenlítésről egy páramentesítő egység gondoskodik. További érdekesség az ajtókba beépített hangulatfény – Bentley és Mulliner logót szór a földre, míg az ajtók nyitva vannak. Ez persze módosítható a rendeléskor bármi más feliratra vagy logóra.

bentley-bentayga-fly-fishing-by-mulliner-lauren-blog-2.jpg

A Bentayga ezen változata a gyártótól megszokott kényelmet és luxust nyújtja, bármilyen nehéz terepen, vagy barátságtalan környezetben. A szériamodellnél szokásos felszereltséget itt is kérhetjük, az off-road használathoz a Drive Dynamics Mode nyolcféle beállítása számos információt ad a környezetről, miközben alkalmazkodik a terepviszonyokhoz a négyféle magasság-beállítással.

A Bentayga különleges változata az alapmodellhez rendelhető pluszcsomag. Ez a csomag a kiválasztott modell árán felül plusz 80 ezer angol fontért várja horgászni vágyó gazdáját, tehát egy belvárosi lakás áráért felturbózhatjuk az egyébként sem olcsó Bentley-nket. Láttunk már hasonló átalakítást, ilyen például a Holland&Holland által fémjelzett Range Rover.

Ti mit szóltok ehhez?

 Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr898920190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása