Ralph Lauren megnyitotta első custom shop-ját
2016. november 14. írta: lauren_blogger

Ralph Lauren megnyitotta első custom shop-ját

A neves amerikai márka első „állítsd össze saját ruhád”- elven működő boltja most nyitott a Regent  streeten.

ralph-lauren-custom-shop-main-lauren-blog.jpg

A modern kor egyik utált velejárója a tömeggyártás, a konfekció, és a korai idők nosztalgiája, amikor a ruházat szubjektív módon is nagyobb érték volt, hiszen azt annak a konkrét személynek készítették, az ő ízlése és kérése szerint, persze méret után. A luxus márkák elmúlt években egy jól megfigyelhető trenddel próbálnak egyensúlyt találni a tömegtermékek és az egyedileg készített darabok között, a perszonalizációval.

ralph-lauren-custom-shop-1-lauren-blog.jpg

Ralph Lauren számára nem új a „custom made” vonal, évek óta van lehetőség egy-egy limitált szériás pólót saját névvel, számmal, illetve a rendelkezésre álló logók közül választottal ellátni. Ez eddig online működött, most azonban besétálunk egy elegáns üzletbe és a szinte végtelen lehetőségek tárházának köszönhetően, tényleg egyedi galléros pólót kreálhatunk magunknak.

A Regen street-i kiemelt üzletük földszintjén nyitott meg a Polo Custom Shop, ami érdekes módon jelzi is az instant vásárlás és az üzletben történő válogatás kombinációját: bemegyünk egy Ralph Lauren boltba, és „ott” vásárolunk, de gyorsan és kényelmesen. A kész terméket pedig később megkapjuk. A luxus termékeket a vásárlók saját vonásokkal, egyedi ízlésük szerint módosíthatják – ezek pólók, blézerek és zakók, vagy éppen sapkák és táskák lehetnek.

ralph-lauren-custom-shop-3-lauren-blog.jpg

Egy elegáns, zártkörű klub hangulatát árasztó teremben (a márka „Interactive Personalaization Hub”-nak nevez) a vásárló érintőkijelzőkön digitálisan alakíthatják a ruhákat, és alkothatnak további egyedi darabokat a smart casual gardróbjukhoz.  Név, zászló, címerek, különféle állatok egyaránt kerülhetnek a ruhákra, aki bizonytalan annak az eladók segítenek.

ralph-lauren-custom-shop-2-lauren-blog.jpg

Rottweiler, Beagle, bulldogok és retrieverek is szerepelnek a tíz különféle kutya-minták között; ezen kívül a cég híres maciját is belehímeztethetjük a ruhákba, ami viselhet pulcsit vagy egy kedves kis kockás kabátot. Azt már nem is kell kiemelni, hogy számtalan szín és szabás (classic fit, custom fit, slim fit, és a többiek) közül választhatunk.

Nektek is tetszik?

Kövess Te is minket Facebook-on, ahol naponta frissülő tartalom vár!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr1611947149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása