Renderképek belső használatra - kiszivárgott az új iPhone dizájn?
2017. május 10. írta: lauren_blogger

Renderképek belső használatra - kiszivárgott az új iPhone dizájn?

Az Apple korszakalkotó mobilja idén ünnepli 10 éves jubileumát. Ha hihetünk a híresztelésnek, a OnLeaks most belsős képeket kaparintott meg a hamarosan megjelenő új iPhone-ról.

onleaks-iphone-8-lauren-blog-1.jpg

Mi is írtunk korábban az iPhone 7 megjelenése előtt, hogyan nézhet majd ki az azóta megjelent modell. Most a OnLekas-hez belső használatra szánt renderképek jutottak, amik eléggé tükrözik az aktuális (jelenlg úgy tűnik, a Samsung által diktált) trendet, és megvalósíthatónak is tűnnek.

onleaks-iphone-8-lauren-blog-10.jpg

onleaks-iphone-8-lauren-blog-11.jpg

A képek alapján is úgy fest, a korábbi híreknek megfelelően az új almás mobil OLED-kijelzőt kap. A Samsungtól rendelt OLED-kijelzők biztos, hogy pár hónap múlva visszaköszönnek az új iPhone-ban (legyen az 8 vagy 7s). A Samsung Display-jel kötött megállapodás 160 millió kijelzőről szólt, a TrueTone technológia minden bizonnyal bekerül a mobilokba is.

onleaks-iphone-8-lauren-blog-2.jpg

onleaks-iphone-8-lauren-blog-3.jpg

Ami miatt még sokakat furdal a kíváncsiság, az az, hogy a kijelző elfoglalja-e majd a teljes előlapot? A képek alapján az új iPhone dizájnja megidézi a most megjelent Samsung S8-at. Persze ezek a tervezés folyamatában készült látványtervek, amik nem feltétlen tükrözik a ténylegesen forgalomba kerülő modellt. Elképzelhető, hogy az S8 alapján az Apple is készített saját dizájn-tervet.

onleaks-iphone-8-lauren-blog-4.jpg

onleaks-iphone-8-lauren-blog-5.jpg

onleaks-iphone-8-lauren-blog-6.jpg

onleaks-iphone-8-lauren-blog-7.jpg

Elképzelhető még az üveg hátlap, ami szintén megvan a Galaxy-sorozatban. A várva-várt vezeték nélküli töltés lehetősége most is felmerült, a látványterveken ezt (és a már eltűnt jack dugó hűlt helyét) láthatjuk. 

onleaks-iphone-8-lauren-blog-8.jpg

onleaks-iphone-8-lauren-blog-9.jpg

Az Apple-t ismerve, igyekeznek majd megtalálni a módját, hogy semmit se másoljanak le (legalábbis ne egyértelműen) a konkurenciától. A kijelzőbe épített szenzor a Samsungnak nem ment, de ott a képernyőbe lett "építve", vagyis a rezgő-visszajelzést megtudták oldani. Ezt az Apple is biztos hozza majd, az újítás az lenne, ha ujjlenyomat olvasást meg tudnák oldani. 

Fotók: ©OnLeaks

Nektek mi a véleményetek?

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr8812496119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása