5 szuper kütyü, amivel feldobhatod az otthonodat
2017. augusztus 23. írta: lauren_blogger

5 szuper kütyü, amivel feldobhatod az otthonodat

Egy friss update arról, mi az ami a mi kívánságlistánkon szerepel. Az itt található eszközük némelyike megfizethető a maga kategóriájában, valamelyik pedig még prototípus fázisában van. Soundbar, steak érlelő, szobabicikli és más egyéb, de mindenből a legjobb. Nektek melyik tetszik?

Grovemade asztali állvány

grovemade_desk_organiser_lauren_blog_1.jpg

© Grovemade

Függetlenül attól, hogy a végtelen email folyamodra válaszolgat valaki, vagy csak az új mobiltokot, sapkát, egyebet rendel meg a neten, egy über asztali rendszerező nélkülözhetetlen a tennivalók tengerének leküzdésében. A Portland-i székhelyű cég kifejezetten Apple termékekhez készít kiegészítőket, tokokat. A Grovemade merinói gyapjúból készült alátétje, a diófából készült billentyűzet-, és monitorállványa, a szintén diófából és bőrből készült egérpadja együtt, de külön-külön is megvásárolható. Az darabok egyenként 100 és 120 amerikai dollár között mozognak, a cég honlapjáról megrendelhetőek.

Dry ager

dry_ager_dx_500_and_dx_100_lauren_blog_1.png

© Dry Ager

Azok a zamatos steakek, amiket az ember otthon nehezen, vagy nagyrészt sehogy sem tud megcsinálni... Ha te is egy igazi éttermi minőségű steak-re vágysz, akkor a Dry Ager DX 500 a barátod lesz. Persze nem csinál senkiből sem sztárséfet, de sokkal ízletesebb lesz egy steak, ha szárazon érleljük. Ez a dry ageing, amikor 1-3 celsuis fok között, kb. 70%-os páratartalommal fellógatva érlelik a húst. Ezt a főleg jobb steak house-okban találjuk meg, mert eléggé időigényes az eljárás. Ezt segít otthon elvégezni a Dry Ager DX 500, ami szemben a DX1000-es nagytesóval 20kg hús érleléséig kialakított. A szigetelt üvegajtó védi a húst a káros hatásoktól, ideértve az UV-sugárzást is, másrészt a saját fertőtlenítő és szellőztető rendszerével percenként sterilizálja a hűtőben levő levegőt. Az érlelő egyetlen hátránya, hogy 2700 euróba kerül, de ha valaki ezt a luxust bevállalja, otthon is szuperminőségű húsokat készíthet magának - csak várja ki a 60-90 napos érlelési időt.

Q Acoustics MS hangsugárzó

q_acoustics_m3_lauren_blog.jpg

© Amazon.com

A high-tech kütyüket nem csak azért szeretjük, mert eddig nem tapasztalt módon hatnak az érzékeinkre, segítenek a mindennapokban, hanem azért is, mert szépek, jó őket használni, nézni, kézbe venni. Nos, ezt a hangsugárzót sokkal inkább hallgatni kell, de mint szemet gyönyörködtető tárgy is megállja a helyét. Nem csupán a 180 fokban sugárzott hang bámulatos térhatása miatt, vagy a ma már alap telefonról vagy tabletről való irányításban könnyebbséget adó bluetooth-kapcsolat miatt, hanem egy beépített mélynyomó okán is különleges a Q Acoustics M3-as. A lenyűgöző dizájn ellenére mégis elérhető árú, és igen ízléses hangsugárzó. Ára 300 angol font körül mozog.

Tole K60 kinti tűzhely

tole_k60_lauren_blog.jpg

© Pinterest.com

Ha te is a hygge megszállottja vagy, és az észak-európai életérzést akarod megvalósítani, vagy csak szereted a kellemes, őszi estéket, különösen egy kellemes kandalló mellett, akkor ezt a kinti kandallót neked találták ki. Családunk és barátaink körében, finom ízek és meghitt beszélgetések kiváló kísérője. 190 cm magas, csupán 60 centi széles, vagyis egy igen karcsú teraszra, verandára való bútordarab, ami minden estének szuper hangulatot ad. A kellemes meleg és a fa ropogó hangja semmi, ezen a szuper kinti kandallón még sütögetni is lehet, így lényegében négy évszakos eszközről van szó. A tűztérben oldalt 6 helyre tehető be grillrács, wok, raklett vagy bármily egyéb kiegészítő, amit megvásárolhatunk a gyártótól.

Fuoripista szobabicikli

adriano_design_fuoripista_lauren_blog_1.jpg

© Adriano Design

Az olasz Adriano Design sokkal inkább kávégépeiről, csocsó-, és ping pong asztalairól ismert, de most előrukkoltak egy igazán egyedi szobabiciklivel. Idén áprilisban a milánói Salone del Mobile–n mutatták be ezt az eső ránézésre nem könnyen beazonosítható eszközt. Kiváló minőségű fa, szálcsiszolt króm és edzett üveg teszi ki a felhasznált anyagok listájának nagy részét. A varrott bőr kormányon iPad tartó van, az abszolút kortárs jelleg erősítése érdekében. A Fuoripista szobabicikli még nem kapható, de minden friss infó a cég honlapján megtalálható.

Fotók: Adriano Design, Grovemade, Tole, Q Acoustics, Dry Ager

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr112774108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

para_noir 2017.08.24. 14:28:00

De most komolyan, az ilyen posztoknak mi értelme van, főleg olyan címmel, hogy kütyük, amivel feldobhatod az otthonodat. Egyfelől például a hússzárító rohadtul nem dobja fel az otthont, másrészt tényleg azt gondoljátok, hogy itt az olvasók közül bárki reálisan vesz egy 2700 eurós ilyen szart? Ha válasz igen, ostobák vagytok, ha nem, akkor meg szintén, mert akkor meg mi a francnak ajánlgatjátok? A többi cucc detto. Az a dühítő, hogy az ember a címet olvasva kattint, hogy esetleg értelmes tippeket kap, erre ilyen clickbait szarság fogadja. Akkor adjatok poénos címet, mittomén, öt drága szar, amit sosem fogsz megvenni a kecódba, és akkor máris értelmet nyer az egész fos.

lauren_blogger 2017.08.24. 14:48:00

@para_noir: "öt drága szar, amit sosem fogsz megvenni a kecódba"

Itt már nem változtatunk a címen, de köszi a tippet! :-D

ekat 2017.08.24. 15:49:06

@para_noir: Hát az tény, hogy leginkább se nem otthonfeldobóak, se nem kütyük, de engem a soundbar pl. érdekelne, ha nem állna már a tévé alatt egy BOSE SOLO 15. (Ami ennél drágább volt, de hogy ki mire mennyit költ, az ugye prioritások kérdése.) És a tűzhely is, ha lenne kertünk.

GöTi 2017.08.24. 17:18:11

@ekat: a kölni forgalmazónál a tűzrakó "kütyü" 2200 euró kb 670eFt.
Az időjárás álló corten acél rendkívül drága - amellett, hogy ronda ál-rozsdás felületet mutat. Biztos, hogy ilyet akarnál a kertedbe?

Metaaal 2017.08.24. 18:08:45

Micsoda klikkvadász gyökér oldal

Netuddki. 2017.08.24. 20:23:34

A poszt toló még kezdő, nemsokára itt se lehet majd kommentelni...

lauren_blogger 2017.08.24. 22:40:57

@Netuddki.: Tőlem csak nyugodtan, de maradjunk meg kultúráltnak ;-)

lauren_blogger 2017.08.24. 22:44:34

@ekat: Ha szereted az ilyesmit, ez talán érdekelhet:
lauren.blog.hu/2016/05/12/bamulatos_az_immersit_mozgo_kanapeja

Azóta már kapható
süti beállítások módosítása