Mackenrow asztal
2017. szeptember 06. írta: lauren_blogger

Mackenrow asztal

Amin játszhatsz és ehetsz is

Mindenből lehet arannyal bevont verziót csinálni, kirakni gyémántokkal és így elkészíteni annak luxus változatát. A Mackenrow ping pong asztala részben a felhasznált anyagok, de leginkább művészi és magas minőségű kivitelezése miatt különleges.

joy_brigham_mackenrow_table_lauren_blog_1.jpg

Amikor valami már önmagában is prémium termék és nem kell sem arany sem drágakő ahhoz, hogy értékes legyen, az kevésbé taszítja a jó ízlésű potenciális vásárlókat. Legyen az akár egy különleges ping pong ütő. Minden téren megvan a luxus szegmens, de az a jó ha ez tényleg színvonalas kivitelezéssel. valósul meg. A kaliforniai Jory Brigham faipari specialista az elmúlt években számos páratlan bútort készített, de a Mackerow ping pong asztal igazán egyedi.

joy_brigham_mackenrow_table_lauren_blog_3.jpg

A 2015-ös Best Of Year Interior Design (https://boyawards.secure-platform.com/a) díj nyertese ez a munka, ami a 70-es évek stílusát és hangulatát idézi meg színében és formavilágában egyaránt. Az asztal útja az észak-kaliforniai erdőben indul fekete dióként és Jory Brigham Orange Country-beli műhelyében éri el végső formáját. A tiszta diófából készült asztal ízléses rézbevonattal, valamint dán-szövésű hálóval készült. Az asztal mérete állítható.

joy_brigham_mackenrow_table_lauren_blog_2.jpg

A bútordarab különlegessége – ami sokak számára furcsa lehet – hogy nem pusztán ping pong asztal, hanem egyben étkező asztal is, a háló eltávolítását követően. „Maga az ötlet pár óra alatt született meg” – mondta Brigham egy interjúban – „A háló dán szövési technikája már nehezebb volt”. Az alkotó kifejezetten olyan agglegényekre gondolva készítette az asztalt, akik valami különleges, multi funkciós berendezési tárgyat akarnak otthonukba. Nos, ez így valóban egyedi.

A rendelésre gyártott dupla funkciós ping pong asztal és étkezőasztal 12.500 dollárba kerül.

Fotók: joybrigham.com

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr3412807562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása