5 mobil, ami alternatíva az iPhone X-re
2017. november 14. írta: lauren_blogger

5 mobil, ami alternatíva az iPhone X-re

Az iPhone X gyermekbetegségeiről sok hír szól, lehet imádni vagy utálni. Aki csak az almás cg készülékeit akarja birtokolni, úgyis megveszi, de ha te vacillálsz, akkor adunk 5 tippet, mit választhatsz az új iPhone helyett.

5_phones_instead_iphone_x_main_lauren_blog_1.jpg

Nem mindegyik olcsó, a Huawei csúcsgépe 250 ezer forint felett lesz, de van, amit használt iPhone-árában megvásárolhatunk.

 

Pixel 2 XL

5_phones_instead_iphone_x_google_pixel_pixel_xl_2_lauren_blog_1.jpg

kép forrás: wccftech.com

A Google csúcs mobilja tavaly a legkiválóbb mobilos kamera címét szerezte meg, és idén is letaszította a trónon rövid ideig uralkodó iPhone 8-at. Jackdugó nincs, de a 2K-s felbontás és az erős kamera egy kiváló Androidos készülékké teszi. Egyedül az ára vet fel kérdéseket.

One Plus 5

5_phones_instead_iphone_x_one_plus_5_lauren_blog_1.jpg

kép forrás: zdnet.com

A legergonomikusabb és legerősebb One Plus (https://oneplus.net/hu/5 )  eddig, ami bőven hozza az új iPhone teljesítményét, az almás árcédula egy részéért. Erős processzor, fejlett kamera képességek, dual SIM, vezeték nélküli teljes töltés kb. fél óra alatt.

Samsung Galaxy S8 vagy S8+

5_phones_instead_iphone_x_samsung_galaxy_s8_galaxy_s8_lauren_blog_1.jpg

A Samsung zászlóshajója robbantotta be a home gomb nélküli csúcskészülékek időszakát – az infinity display talán a legszebb óriás-mobil kijelző amit most  a piacon láthatunk. A kamera sötétben is remek képeket csinál, az iPhone X-nél magasztalt arcfelismerés (itt írisz scanner) a Bixby nyújtotta lehetőségekkel párosulva egy igazán remek telefont csinált a Galaxy S8-ból.

Huawei Mate 10 Pro

5_phones_instead_iphone_x_huawei_mate_pro_10_lauren_blog_1.jpg

kép forrás: 9to5google.com

Az eddig is vékony keretű dizájnt viszi tovűbb a Mate 10 Pro egy igen impresszív 6 inch-es kijelzővel. Dual kamera, mesterséges intelligencia vezérelte processzor van benne, és a már őskövületnek számító infraport is, amivel pl. a tévét irányíthatjuk. A kínai gyártó telefonjának egyik nagy előnye pedig a 2 napos ígért üzemidő.

Essential Phone

5_phones_instead_iphone_x_essential_phone_lauren_blog_1.jpg

kép forrás: pcwrld.com

Szépség és erő párosul ebben a letisztult formavilágú mobilban. A titánium-kerámia készülékház egyedi megoldás, erősíti a prémiumérzetet. Az árcédulát tekintve jóval az almás készülék alatt van, a folyamatos szoftver frissítések és a rendszerbe való nagyobb beleszólás lehet az előnye azok számára, akik egy szép, letisztult telefont szeretnének. A mi kedvencünk a mágnessel hátlapra pattintható 360 fokos kamera.

Kövess Te is minket Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr6413274517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2017.11.14. 19:10:09

Az nem is kérdés, hogy ezeket inkább választanám az almás termékkel szemben. Örülök, hogy leszabadultam az IOSről, bár az Ipaddel sokkal nehezebb dolgom lesz.

Azt is furcsálom, hogy kimaradt az LG és a HTC zászlóhajója, ennyire feladták a küzdelmet...

TruczaTibor 2017.11.15. 10:12:49

@Ződ2000:
nem furcsa, ez csak egy felületes, semmitmondó poszt, kár volt elolvasni, ha nem az iPhone farvizén kap címet, senki nem olvassa

dik_ 2017.11.15. 10:20:53

Aszongya, hogy nézzük a hozzáértő(nek gondoló magát) posztoló első alternatíváját. A mobilarena.hu alapján a Pixel 2 XL rövid pályafutása alapján ilyen hibák merültek fel:
- a hangszóró diszfunkciója;
- polarizació elégtelensége;
- hangprobléma videóknál;
- Android nélkül leszállított telefon;
- a készülék jobb oldala érzéketlen az érintési próbálkozásokra.

Kedves posztoló, köszönjük ezt az átfogó és alapos ajánlást! :P

lauren_blogger 2017.11.15. 10:24:32

@Ződ2000: jogos, a HTC tényleg erős hardverben!

lauren_blogger 2017.11.15. 10:25:25

@TruczaTibor: ez egy szubjektív lista, és az sem titok, hogy nálunk a Samsung a befutó ;-)
A te listád hogyan állna össze?

lauren_blogger 2017.11.15. 10:27:43

@dik_: persze, nincs tökéletese telefon, nem is azt írtuk hogy ezek tökéletesek. A Huawei Mate Pro 10 pl. most jelent meg pár napja, ott is még derülhetnek ki dogok, mint minden első szériás telefonnál.

A cikkért tényleg szívesen ;-)

Berelhetoreklamfelulet 2017.11.15. 10:39:50

@dik_:
Egy ilyen listát lehetne írni az Iphone X-ről is, és egyre csak gyűlik...

Ettől függetlenül a pixel is túlvan értékelve, nem ér annyit amennyiért vesztegetik.

Nbl 2017.11.15. 10:41:32

Az 5 készülékből kettőt itthon kapni sem lehet.

BobbyEwing 2017.11.15. 10:51:45

Melyik hozza az iPhone AR-tudását? Mielőtt még valaki elfogultnak tartana, eszembe nem jutna, X-t venni, de ezek nem valós alternatívák rá. Legfeljebb egy-egy dologban veszik fel a versenyt és pofozzák le az iPhone-t (kamera, kijelző (?), akksi, ár) de tetszik vagy nem, egyelőre az arcfelismerésre láthatáron sincs alternatíva. A Samu íriszkennere nyilván nem az, mint az a nevéből is kitűnik.

rockjano 2017.11.15. 10:53:07

Ez az Essential Phone ez egy létező dolog??? mert a weboldal gyönyörű...de én még nem láttam shopban

És mi van az olcsóbb kínai cucokkal?? VerneeMix2??? Elephone S8???

RTB 2017.11.15. 10:53:53

A Lumia 950 miért maradt ki?
:)

lauren_blogger 2017.11.15. 10:58:18

@BobbyEwing: az AR gyerekcipőben jár, de ezen a fronton a X a csúcstartó jelenleg. Igyekeztünk összességében nézni, mik lehetnek alternatívák. Az ár, a hardver és pár egyedi megoldás fontos szempont volt, de a Huawei pl. azért is került be, mert kétségtelenül jó mobil, és egyre inkább kitör a "kínai" telefon kategóriából (lásd árcédula pl.)

lauren_blogger 2017.11.15. 10:59:48

@RTB: ugye az egy kb. 2 éves koncepció. Bár nem vagyok szakértő, de az tény hogy ott sokakat riaszt a Windows

lauren_blogger 2017.11.15. 11:01:34

@rockjano: létezik, ráadásul a megalkotását az az Andy Rubin egyengette és felügyelte, aki az Android megszületésében vállalt kulcs szerepet

Alick 2017.11.15. 11:02:35

Nálam csak rugged és nyomógombos jön szóba, nagy aksival.

Warlimont 2017.11.15. 11:06:46

Szerintem mar reg nem a vas szamit, hanem az OS. A valodi kerdesnek annak kell lenni a cikkben is, meg a vasarlaskor is, hogy Androidot akarsz vagy iOS-t, sajnos ma mar mas nincs. Azutan, hogy az Androidot milyen csomagolasban kapod mekkora kepernyövel, femkeret vagy sem, az szerintem jobban masodlagos ezutan.
A keszuleken lehet vitatkozni, megapixelek es megabajtok, de az szamomra vitathatatlan, hogy az iOS jobban kezelhetö, baratsagosabb, erettebb rendszer, mint az Android uj valtozatai is.

Itthonmaradt 2017.11.15. 11:22:31

A titánium az vajon milyen anyag?

RTB 2017.11.15. 11:25:04

@lauren_blogger: pedig a mobilos windows nagyon jó.
A tudatlan userek viszont csak kétszereplős, iOS és Android univerzumban képesek gondolkodni. Így viszont a platform meghalt

Faby 2017.11.15. 11:34:10

Néhány megjegyzés a poszthoz:
Ha már az árra fűzte fel a kedves posztoló a bejegyzést, oda lehetett volna írni az alternatívák jellemző árait is.
A Pixel telókkal az amoled kijelző miatt elég sok gond van beégéssel pl.
Az Essential ok, hogy Andy Rubin, meg csodás dizájn, de tudtommal még egy darab készüléket sem szállított le, sehova, nemhogy itthon elérhető lenne.
A Huawei, a Samsung és a One Plus 5 ára is elég riasztó, soha nem adnék telefonért 100 ezer forint feletti összeget, pedig megtehetném. Szubjektív döntés alapján talán a One Plus 5-öt vinném haza a fentiekből, Samsungot személy szerint gyűlölöm, lehet akármilyen jó, nekem soha többet nem kellene.

Nem biztos, hogy ide tartozik, de annyiszor meg akartam már kérdezni, miért ekkora truváj az arcfelismerés? A 3 éves telefonomon (Lenovo P70, 4.4 Android) lehetett képernyő feloldásra arcfelismerést használni, a móka kedvéért kipróbáltam, elég jól működött. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az egyetlen készülék, ami tudja/tudta már évek óta, akkor miért ekkora fícsör most ez az iPhone X-nél?

A végére egy kis nyelvtan náci: olyan, hogy titánium magyarul nincs, titán van, a szöveg helyesen így hangozna: titán-kerámia készülékház

Warlimont 2017.11.15. 11:52:15

@RTB: Sokaig szerettem a windowsos Lumia telefonokat, a Lumia 930 telefonom pl nagyon kellemes emlek, jo telefon volt. De a Windows op.rendszer nem csak a felhasznalok "tudatlansagabol" halt ki. Szerintem:
1. a Windows csempes kepernyoje sok evvel ezelött erdekes kiserletnek indult, de azonos appokat telepitve nulla esely volt a testreszabhatosagra, kvazi minden telefon egyforma volt, amire (talan a 930) kivetelevel az is ratett, hogy a Microsoft nem volt kepes egy normalis designert szerzödtetni, es a telefonjaik szappantarto egyendesignja nehezebben szolitott meg embereket.
A csempes nyitofelulet "mögötti", ABC listaba szedett, funkcio szerint csoportosithatatlan applistat sose szerettem.
2. a W10 (PC-n, es telefonon is) mar annyira minimalista designu, ami az en szememben mar primitiv es igenytelen.
3. appok hianya, ez komoly gond, lenyegeben semmi sincs Windowsra. Valami specialisabb appot keres az ember, valami otthoni okoskutyuhöz app, okosorahoz, netbank, celalkalmazasok, sajnos nulla. Innentöl a dolog meg van bukva.
4. a Microsoft koncepcioja az volt a Windows8-nal, hogy a szamitogepes Windows elterjedtseguket akartak ateröltetni a mobilos piacra is, csak a piac nem vette meg a Start menu eltunteteset, megbukott a Windows8, azaz appok se keszultek, es a mobilos windows ezzel maradt egy remenytelen meccsre.
5. de meg ekkor is talpon maradhatott volna, am sajnos a Microsoft se tett semmit az elmult evekben a rendszerert. Frissitesek jönnek, de semmi lathato felhasznaloi elmenyvaltozas nincs, szoval biztos hasznos dolgok törtentek a hatterben, de ez nem adott olyan felhasznaloi elmenyvaltozast, amitöl a piaci trend megfordul. A romlo eredmenyeket sokkal batrabb, aktivabb fejlesztesekkel kellett volna megprobalni megforditani.

guy 2017.11.15. 12:10:29

Hát, a Skoda Superb is alternatíva az S Mercire, de ha tehetném (mint ahogy sajnos nem), akkor inkább S Mercit vennék, mivel kényelemben és szolgáltatásokban összehasonlíthatatlanul jobb. Telefon-telefon, autó-autó.

kapasz 2017.11.15. 12:10:37

És a méret nem lényeges? Miért egyenértékűek a sokkal nagyobb telefonok?

Berelhetoreklamfelulet 2017.11.15. 12:16:00

@BobbyEwing:
Pont nem rég jött ki egy cikk arra, hogy pár nappal a megjelenés után már át tudták verni az arcfelismerőjét egy maszkkal....

Amúgy meg az arcfelismerés még csak nem is AR...

Barcaa 2017.11.15. 12:17:31

@Faby: Azért, mert míg a kezdetleges arcfelismerést simán át lehet verni egy fényképpel(Amit a mai közösségi oldalakról nem nehéz megszerezni), addig az iPhone X arcfelismerője már olyan szinten van, hogy maximum nagyonprofi minőségű, horror drága maszkmester készítményével lehet átverni, de ahhoz is 3D-s kép kell az ember arcáról, amit nem egyszerű megszerezni.
Plusz a telefonra is kell nézni ahhoz hogy feloldjon, mivel az íriszt is leképezi.

Amúgy meg nem félmillió, hanem 380 ezer forint, ami piszkosul drága(inkább kimennék Angliába és olcsóbban megveszem és világot látok), de nem félmillió forint, mert az erős felfele kerekítés, ennyi erővel egy 6 milliós autó is 10 millió forint?

Vagy egy Note 8 is félmillió? Érdekes, annak az árán senki sincs kiakadva..

Altezza 2017.11.15. 12:18:44

A HTC U11 simán odafér.

Anikó Jánosi 2017.11.15. 12:26:10

@guy:
Az összehasonlításod annyiban állja meg a helyét hogy mindkettő egy végletekig túlárazott sz@r. Ha nem lennének sznobok, nem venné senki.

Mmarci 2017.11.15. 12:35:34

@Anikó Jánosi: ez nem sznobizmus. Van aki Suzukit vesz mer jo az, van aki amg mercit mert megteheti és igényli a jot. Maradjunk ennyiben

rene_mascarpone 2017.11.15. 12:36:38

@dik_: Nézzük az iPhone X máris felmerülő hibáit, holott alig kapható még (időben):

-kijelzőhiba
-hangszórónál fura, csattogó hang...

Várjuk a többit... ;)

oldcars 2017.11.15. 12:53:19

Essential Phone: 2 honapja vagyok boldog tulajdonosa-hasznaloja! Zsenialis a telefon, igen intenziv hasznalat mellett is masfel napot elmegy. Semmi elore telepitett kotelezettseg! Rabizzak a felhasznalora, hogy mit akar telepiteni es mit nem, komoly es gyors android biztonsagi rendszer frissitesi tamogatas, pl: november 8-an megkapta a november 5-i android biztonsagi frissitest. kellemes fogas, jo kezelhetoseg, letisztult formak. Eddig csak premium androidos telefonjaim voltak, eddig ezzel vagyok a legelegedettebb. Kulonbozo tesztek lehuztak a kamerajat (ezt azota frissitessel javitottak), ami az elso heten tenyleg ilyeszto volt az elozo telefonomhoz kepest (S7), ez mostanra teljesen helyrehoztak, igy szamomra most ez az idealis telefon!

Infamous 2017.11.15. 12:56:21

Mar tizeves az iphone es megmaradt etalonnak.

tomchy 2017.11.15. 13:14:45

Oneplus 5 - vezeték nélküli teljes töltés kb. fél óra alatt.
Nincs benne vezetéknélküli töltést. Sajnos.

Denise Hogyisdugják 2017.11.15. 13:18:11

@Barcaa: a note8 nem véletlenül nem lett említve. külön kategória, valahol messze a fenti telefonok felett :P
amúgy eleve nem lehet/érdemes összehasonlítani az iphone-t vagy a pixel2-t, esetleg a samu-t, mert ez már-már a vallási kérdések szintjén van...

Denise Hogyisdugják 2017.11.15. 13:19:24

@Infamous: egy tízéves telefon, mint etalon? nyírborzalmason talán igen...

Denise Hogyisdugják 2017.11.15. 13:20:33

@rene_mascarpone: abszolút nem vagyok i-fan, de a képernyő-beégés a pixel2-nél is előjött, sőt állítólag a samu sem mentes tőle.

Infamous 2017.11.15. 13:25:34

@Denise Hogyisdugják: nem a tizeves modell az etalon, hanem maga az iphone, mindig az aktualis modell.
remelem igy mar erted, bar nem hiszem: gecihulyenek tunsz.

Denise Hogyisdugják 2017.11.15. 13:32:56

@Infamous: fogalmazz érthetően és nem nézlek butának, legalábbis a mondanivalód miatt.
ha azt írod le, hogy az iphone még mindig az etalon, az érthető, bár nem igaz.
ha azt írod le, hogy egy tízéves modell az etalon, az is érthető, csak éppen másképpen...

Infamous 2017.11.15. 13:38:50

@Denise Hogyisdugják: a poszt ami ala irogatsz, alternativakat ajanl az iphone x-re. Tele az internet hasonlo posztokkal: alternativak az eppen aktualis iphone-ra. Regen 5 gyartotol, ma mar 100-tol. Tehat meg mindig az iphone az etalon. Nem, nem a huaweire meg az alcatelre keresnek alternativat, nem a xiaomihez probalnak felnoni a gyartok, hanem az iphone-hoz. Emiatt gondolom, hogy az az etalon.

Warlimont 2017.11.15. 13:57:15

@Infamous: Es az iPhone mindig etalon marad, mert nekik van sajat jolbejaratott operacios rendszeruk. Az összes többi meg ugyanazon a fos androidon nyomja, es vert izzad, hogy valahogy megkulönböztesse magat a többitöl.

Infamous 2017.11.15. 14:01:30

@Warlimont: errol van szo, az android marad egy bazari sz.r, barmilyen csucsgepen is fut.

Sütemény1975 2017.11.15. 14:43:52

S8+ használom megjelenése óta. Nagyon szuper! Hasít, semmi hibája nincs. Kobetkezo is Samsung lesz.

victor vacendak 2017.11.15. 14:45:27

@BobbyEwing: az arcfelismerés egy nagy baromság. ahogy több hír is volt róla, a szakáll megzavarja, és feltörhető arcprotézisekkel... mi van még, amit az X kínál azért a pénzért?

szumátrai szikár szatír 2017.11.15. 14:59:07

@Barcaa: Mert a note 8 legalább jó telefon

Warlimont 2017.11.15. 15:02:26

@victor vacendak: A hetköznapokban kicsi a veszelye, hogy a suliban a haverod, a munkahelyen a kollegad, stb profi arcprotezisekkel dolgozzon, öket mar egy sima negyszamjegyu kod is ugyanugy megallitja. Az NSA-t, CIA-t es a többit meg ugyse allitja meg semmi, ha annyira erdekes vagy, hogy pont rad kivancsiak.

TruczaTibor 2017.11.15. 15:09:05

@lauren_blogger: :DDD
Nincsen lista. Nem veszek részt a konzumidiotuzmusban :)

haXXor 2017.11.15. 15:18:31

Nekem nagyobb a farkam.

bandika57 2017.11.15. 15:43:33

@haXXor: A kígyó a legnagyobb farok :-P

Wod Meselo 2017.11.15. 17:13:19

Almát a körtével, mekkora egy hülye vagy.

Zed is not dead yet 2017.11.15. 17:20:02

@Mmarci: Gondolom apukád szokta ezt mondogatni. :p

Az persze nem gond, hogy az általad leszólt Buzukin nem látsz rozsdát se, hacsak össze nem törted előbb és sufnigány karosszériás csinálta meg, míg mondjuk egy ötéves merga olyan szinten rozsdásodik, amit utoljára orosz tákolmányoktól lehetett látni. De azért csak vegyen mergát aki jót akar, tééényleg, öcsipajtás!

Hogy kicsit ontopic is legyek: tényleg mi indokolja egy telefonnál bármelyik fent listázott túlárazott izé megvételét azon az áron, amiért vesztegetik őket? Ha már valaki nagyon nem bír magával és muszáj neki okostelefont használni hogy feldobja az egy köbméterre jutó IQ-jelenlétét, akkor ezerféle tökéletesen használható ilyen izé van bőven 30000 Ft alatt. Nyilván mindegyik kínai telefon, de bocsi, az ájfosokat meg a többi méregdrága izét mintha pont ugyanott gyártanák, nem? Vegyél egy lenovot, vagy dogeet, vagy nokiat, vagy mindegy és ha évente 2x leülsz a gatyád zsebében felejtett telefonnal, vagy önfeledt szelfizés közben beleejted anyád húslevesébe, még mindig vehetsz belőle másik 10 (vagy épp 20) darabot a túlárazott izé árából. Hmm?

rockjano 2017.11.15. 19:28:05

AZ iPhone operációs rendszere kétségtelenül a legjobb mint ahogy a MacOS is jobb mint akármilyen Windows (ja abból csak egyféle van :-) az Apple nagyon tud szoftvert írni az kétségtelen. Ezzel együtt az Android sem rossz már manapság és vannak gyártók amelyeknél ugyan az az Andoid vitathatatlanul jobb (pl. Xiaomi - MIUI 8)

Az iPhonok kétségtelenük nagyon jók biztos hogy mindig az adott kor technológiájának a csúcsát képviselik, az hogy rohadt drágák az nem kérdés, biztos hogy vannak sokan akiknek ez megéri és nincs is ezzel semmi gond.

Az hogy szabad -e 300e Ft felett telefonra költeni azt döntse el az egyén maga (szerintem nem de ez az én véleményem)

Void Bunkoid 2017.11.15. 19:38:34

A legnagyobb baj ezekkel, hogy - talán az amúgy egyelőre megvehetetlen Rubin-telefont kivéve - az összes többi hellyel-közzel az iphoneok árkategóriájában van.

És higgyétek el, akinek van annyi pénze telefonra, hogy ájfónt tudjon venni, az ájfónt is fog venni.

Nbl 2017.11.15. 19:39:49

@Infamous: Etalon? Konzumidiótáknak talán ... Etalonnak lehet nevezni egy készüléket, ami rendesen fingatva nem bírja ki szuflával a napot? Eljutott már az etalonod 2017-re oda, hogy a tárcsázóban hívás előtt meg lehessen szerkeszteni a számot, ha mondjuk rossz formátumban küldte át a cimborád Viberen? Javíts ki ha tévedek, de nem az ún. etalon követi a trendet pl a megnövekedett képátló tekintetében? Ha Jobs élne, még mindig 3.5 collos lenne az etalon képátló, muhaha ... És hány év csúszással követte az etalon a konkurenciát vízállóságban? A hires retina felbontásról nem is beszélve...

De mindettől eltekintve is: tedd a szívedre a kezedet és mondd, hogy akkor is etalonnak tartanád-e ezt a csodát, ha nem az agyonhype-olt Apple gyártatná, hanem egy kínai brand, mondjuk a Xiaomi ...

Infamous 2017.11.15. 20:14:33

@Nbl: ezert folosleges volt kivenned a huvelykujjad a szadbol, hogy ezt igy idepotyogd. Nem a xiaomira keresi a poszt (meg meg huszmillio masik az elmult 10 evbol) az alternativat, hanem az iphonera.

Zed is not dead yet 2017.11.15. 20:35:06

@Void Bunkoid: Nekem van pénzem rá, de eszem ágában sincs ilyen holmira dobni ki. Akkor már inkább sokkal jobb dolgokra dobom ki.

Egyébként meg ne attól legyen valaki menő, mert ájfónja van, hanem inkább attól legyen menő akármi, mert az illető hajlandó egyáltalán használni. Szerintem így kéne talpra állítani a dolgot. Komolyan Jobs, meg az ő öröksége/cége elképzelései mentén kéne emberek milliárdjainak haladnia, amikor a fickó arra se volt képes, hogy ne legyen húszméteres hónaljszag-aurája és így tovább. Ez az emberi faj bizarrsága, hogy ezek után az áj-cuccok nem buktak azzal hogy "redneck-stuffs".

victor vacendak 2017.11.15. 20:48:58

@Warlimont: egyrészt ez csak magyarázkodás (a valóság az, hogy hogy az arcfelismerés nem biztonságos), másrészt mi a helyzet azzal, hogy a delikvens szakállat növesztve vagy azt leborotválva nem tud belépni? Lefogadom, hogy ha elhízik vagy lefogy, bemosnak neki és bedagad (vagy foghúzás után) esetleg a haj más lesz, akkor is zavar lesz az erőben... Vagyis ez egy felesleges szolgáltatás. De jóárasítva legalább :-)

wolves84lb 2017.11.15. 21:13:17

@Infamous: mesélj még, kérlek, látszik, h te értesz a dolgokhoz :)

Tényleg, a vezeték nélküli töltés mióta is alap az ájfónokban? Hm? És a gagyi samukban?
Nevetséges vagy, ember...a rockjano nevűvel egyetemben..."kétségtelenül a legjobb"...istenem :)

A csúcs mondjuk az a jóképességű, aki a suzihoz hasonlítja a mergát...ember, nem egy ligában fociznak. ezt csak az nem érti meg, aki nem vezetett hosszabb távon komolyabb autót.

Infamous 2017.11.16. 00:51:48

@wolves84lb: veled nem merek vitaba szallni haver, mert latszik, h baszottul hulye vagy. Ne valaszolj kerlek, mert sipol a zsebemben a honor6.

Void Bunkoid 2017.11.16. 08:26:11

@Zed is not dead yet: amúgy ja, de nem is igazán Jobs érdemes, ő valóban kirívóan büdös fickó volt :) inkább az apple marketingje volt mindig is olyan.

Ha megnézed, az Apple már akkor azzal hirdette a termékeit, hogy az menő meg szexi (és igen, költöttek annyit reklámra, hogy orrba-szájba tolják az emberekbe, ugye ha elég sokszor mondanak valamit, akkor előbb-utóbb elhiszed, és az lesz a valóság...), amikor MÉG nem is volt android, valamint rengeteg android alapú eszközt gyártó cég nagyon sokáig elkövette azt a hibát, hogy az adott "iphone-gyilkos" mobileszközét megpróbálta a totál átlagember számára teljesne semmitmondó technikai specifikációk bombázásával, megapixelekkel, pixelsűrűséggel, gigabájtokkal eladni. Az Apple meg ezt úgy oldotta meg marketing szintjén, hogy nem kezdett el ilyen fulhd meg ennyiszer ennyi, hanem az ember képébe köpte, hogy RETINAfelbontásom van.

Így - talán a Samsung Galaxy S6-ig, azt volt tán az első androidos flagship eszköz, ami feelingként próbálta eladni magát - simán beleégett az emberekbe, hogy androidot a geekek/kockák használnak, a többiek meg iOSt. A menők is, mert egy geek/kocka soha a büdös életben nem lehet menő.

strucc007 2017.11.16. 08:54:39

Nem értem, ki írta ezt a cikket, de aki alternatívát keres az iPhone X-re az valószínűleg nem Androidos telefont keres. Szerintem csak egy alternatíva létezik, az pedig az iPhone 8 Plus, amely a FaceID-n és OLED kijelzőn kívül ugyanazt tudja, mint az X.

Warlimont 2017.11.16. 09:19:08

@victor vacendak: Kötözködni, kivetelt talalni mindenre lehet mondani, az ujjlenyomatos azonositasra is. Pl kesztyut huzol hidegben, maris nem muködik, botrany.

Nbl 2017.11.16. 09:25:05

@Infamous: sejthető volt, hogy rendes érvre nem telik tőled ... Várj, tippelek: neked ugye az Iphone az etalon? Mert akkor nincs több kérdésem.

Plumper_ 2017.11.16. 09:48:34

az almahívőknek aztán magyarázhatod. ők 2 millióért is megveszik ugyanazt a sz@rt.

lauren_blogger 2017.11.16. 09:54:05

@kapasz: az összeállításnál a kijelző méretet igyekeztünk figyelembe venni

Infamous 2017.11.16. 10:03:53

@Nbl: így érveket kérni eléggé troll-ish/gyerekes, de mondok neked: az ios már vagy nyolc éve támogat egy midi core nevű szabványt, amit az android sosem fog. Itt van egy érv, fingod nincs miez, nem is kell, de nekem ez fontosabb, mint mondjuk a vezeték nélküli töltés. Ezért az opcióért “tartok” 2 ipadet.
Érv 2: az appstore tök fasza, az ios app-ek az optimalizálás miatt(célhardver, ugye) egyszerűen jobbak. A play store úgy ahogy van egy borzalom, bazári szar.
A telefonom egy honor 6, de jobb lenne egy iphone, mert az android szopás, bármilyen telefonon is van.

Barcaa 2017.11.16. 11:00:02

@szumátrai szikár szatír: Miért, akkor ha a Note 8 telefon(ami kétségtelenül így van), akkor az iPhone X miért ne lenne jó?

Mi az az ultraszuper dolog amit a Note 8 tud, és ettől" jó telefon",, de az iPhone X nem?
Az ujjlenyomat-olvasót is sokan szídják hogy pocsék helyre lett rakva, és örülök hogy az Apple nem lépte meg ezt a "rakjuk a kamera mellé a hátlapra" divatot, helyette tényleg remekül megcsinálták az arcfelismerést, és ez még csak fejlődni fog.

lauren_blogger 2017.11.16. 11:14:12

@oldcars: tök jó, köszi hogy megírtad a tapasztalatod! :)

vbn 2017.11.16. 13:25:41

@Itthonmaradt: az olyan 'őskületnek' számító anyag... Tudod: mint az infraport! :-)

Warlimont 2017.11.16. 14:04:29

@Nbl: Na, akkor lassan olvasd..... Evek ota az iPhone es most aktualisan az X az etalon, es azert mert nekik olyan van, ami mas gyartonak nincs: JOL MUKÖDÖ, SAJAT OPERACIOS RENDSZER. A többi meg a tömeg alatta, akik igyekeznek ikonokkal meg hatterkeppel az Androidot egyedive tenni, de persze ket kattintas utan maris nem kerdes, hogy android. Az iOS egy gyartora van optimalizalva, ettöl nagyon jol fut, az Android meg egy tömegtermek, amit radrotoz gyorsan minden gyarto a sajat vasara.

De ha nem hiszed, akkor scrollozz felfele, meg, meg, igen, most a cimnel mit olvasol? "5 mobil, ami alternatíva az iPhone X-re" Az etalonnak azt nevezzuk, amihez a többieket hasonlitjak. Az ilyen cikkek mindig az iPhone-t veszik közeppontnak, most sem az a cikk cime, hogy 5 alternativa az androidos One Plus 5 helyett, vagy Huawei Mate 10 helyett.

Amugy ha mar bontottal ki iPhone-t ujonnan dobozbol, mar a tökeletesen illeszkedö, szinte mernökileg megtervezett csomagolasnal tudod, hogy ez nem egy sima telefon a sok közul.

ThemePHL 2017.11.17. 11:31:48

@Warlimont:
"Az etalonnak azt nevezzuk, amihez a többieket hasonlitjak. Az ilyen cikkek mindig az iPhone-t veszik közeppontnak, most sem az a cikk cime, hogy 5 alternativa az androidos One Plus 5 helyett, vagy Huawei Mate 10 helyett."

YouTube-on, Phonearenan:
"TOP 5 phones to buy instead of OnePlus 5/Alternatives/Worth buying/Daily driver/2017/2018"
"Alternatives: 5 phones to consider instead of the OnePlus 5"

Akkor most a OnePlus5 az etlaon? :)

Lássál már tovább az orrodnál...

lauren_blogger 2017.11.17. 17:43:56

A szavazás alapján úgy tűnik, a legtöbb ikszelőnek a Samsung, utána a Huawei a nyerő
süti beállítások módosítása