Caviar iPhone X Tesla
2017. november 20. írta: lauren_blogger

Caviar iPhone X Tesla

Ha unod, hogy gyakran merül

Az Apple termékei régóta viszonyítási alapnak számítanak a technológia terén, legutóbb mi is igyekeztünk alternatívát mutatni az iPhone X-re. Amit a Caviar csinál az iPhone-okkal, arra azonban nincs alternatíva - az arannyal, gyémánttal borított mobilok után itt a méregdrága napelemes változat.

iphone_x_caviar_tesla_lauren_blog_2.jpg

Az orosz-olasz tulajdonú Caviar nevű cég a nyugati ember ízlése számára giccses aranytelefonjairól lett híres, az okostelefonok térhódítása óta luxus szintre turbózza fel az Apple és Samsung csúcs mobiljait, valamint okosóráit. Jelent már meg Putyin de legutóbb Donald Trump elnök arcképével díszített készülékük is. 

iphone_x_caviar_tesla_lauren_blog_5.jpg

iphone_x_caviar_tesla_lauren_blog_4.jpg

Mobiljaik milliós áron kaphatóak, köszönhetően a technikai pluszon túl, főként a felhasznált aranynak, kézzel berakott drágaköveknek, egzotikus állatbőröknek és rendelésre készült egyedi daraboknak. Mondhatjuk hogy a Caviar  mobilpiac Brabus-a. 

iphone_x_caviar_tesla_lauren_blog_1.jpg

Az iPhone X az Apple eddigi legdrágább mobilja. Az együttműködésben az iPhone X a beszédes Tesla nevet kapta. Titán és aranyborítás, valamint egy jókora, egész hátlapot betöltő ütésálló napelem jellemzi a 64 GB-os Caviart. A napelem az iPhone-ok egyik hátrányos tulajdonságára, a viszonylag gyakori merülést (használattól függ, persze) hivatott kiküszöbölni. 

iphone_x_caviar_tesla_lauren_blog_3.jpg

A luxus ára 64 GB esetében nem kevesebb, mint 259.000 rubel, vagyis forintban kb. 1,1 millióba kerül. A 256 GB-os változat csupán 600 ezer forinttal drágább, ez a verzió kb. 1,25 millió forintot kóstál. 

iphone_x_caviar_tesla_lauren_blog_6.jpg

A gyártónak vannak persze más telefonjai is, alligátor bőrrel, onyx-szal, arannyal és egyéb elképesztően drága anyaggal bevonva. Ha valakinek a cikk felkeltette a vásárlási kedvét, siessen mert csak 99 darab készül ebből a változatból és itt rendelje meg a telefont. Az irigy tekinteteken túl a kedves vásárló átvételikor egyedi fadobozban szállítva élheti át a különlegesség érzését.

fotók: ©caviar-phone.ru

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr7313320935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása