Megjelent a Vertu for Bentley
2014. október 27. írta: lauren_blogger

Megjelent a Vertu for Bentley

A Vertu büszkén dobta piacra a Vertu for Bentley modelljét, mellyel a két luxusmárkát kedvelőket igyekeznek "közös (fogyasztói) útra" terelni. 


vertu for bentley1.jpg

 A divatvilág luxusszegmensében nem ritka, hogy egy-egy nagy presztízsű brand közösen működik együtt. Különösen igaz ez autómárkák esetében, ahol a kapcsolt termékekkel egy életérzést, lifestyle-t kapnak a fogyasztók. A Bentley például közel tíz éve kooperál eredményesen a Breitlinggel a Breitling for Bentley modelljeivel. A nagynevű luxusautó márka most a Vertuval kötött különös, de annál ígéretesebb házasságot, az együttműködés pedig első körben 5 évre szól lévén, hogy az átlagosan 2-3 millió forintért megvásárolható mobilokat használók között igen nagy arányban fordulnak meg büszke Bentley tulajok.

A brandek kölcsönösen erősítik egymást, a Vertu a Signature Touch modelljét formálta át a brit luxusmárka képére, mellőzve a gyémántberakást, inkább a visszafogottabb eleganciára összpontosítva. A Nokia égisze alatt működő Vertu jelenlegi zászlóshajója a Signature Touch, amelyen Android rendszer fut. A ma már átlagosnak mondható 4.7 colos kijelzőt a márkától megszokott módon zafírkristály védi, a Hasselblad kamera 13 megapixelit teljesít. A már megszokott minőség köszön vissza az anyagfelhasználásban: ellenálló titán tok, Bang & Olufsen hangrendszer, concierge szolgáltatás. A testreszabott Bentley-s alkalmazásokon túl, van egy igazán hasznos is: a Bentley Flying Spur hátsó üléséről a luxusmobil távirányítóként szolgál a kocsiban. 

vertu for bentley2.jpg

 A mindössze 2000 darabos limitációban megjelenő, rendelésre készülő modellek csengőhangjait a Londoni Szimfonikus zenekar játszotta fel, melyet a büszke telefon tulajdonos minden nap élvezettel hallgathat, mindössze 12.500 eurós vételárért. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr926836755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása