Játszadozzunk! - Moschino Toy
2014. november 11. írta: lauren_blogger

Játszadozzunk! - Moschino Toy

 

Megjelent a neves olasz dizájner márka új illata, a hölgyeknek és uraknak egyaránt készült (uniszex) illat, a Moschino Toy amelyről magyarul - a tőlünk megszokott módon - először nálunk olvashattok!

moschino-toy-fragrance-bottle-teddy.jpg

Amióta tavaly Jeremy Scott lett a Moschino kreatív igazgatója, a márka ontja magából a furcsa, már-már infantilisnek ható parfümüvegeket. A Spongya Bob, Barbie és társaik által inspirált szelencék megosztják az illatok szerelmeseit, utálják vagy imádják őket. 

moschino-toy-banner.jpg

Isabella Fontana a reklámarca az 50ml-es EDT kiszerelésben megjelenő parfümnek, mely hamarosan kapható lesz.

moschino-toy-teddy1.jpg

A kellemes virágos-fás illatot rejtő üvegcse a maci pocakjában rejtőzik, de ahhoz hogy magunkra fújjuk, elég morbid dolgot kell tennünk: le kell szednünk a maci fejét!

Bergamott, ibolya, levendula és boróka játszadoznak eme könnyed illatban, miközben átjárja az értékes, meghatározó, de nem tolakodó fás illat. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr16885729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása