Nincs több elvesztett kulcs!
2014. november 29. írta: lauren_blogger

Nincs több elvesztett kulcs!

"Mi a modern élet elengedhetetlen velejárója?" - szinte hallani a választ iPhone-okról, meg a Facebookról, a kedvenc Air Max-ről és egyebekről. Most kicsit másról lesz szó: amire mindannyiunknak szükséges van az a kulcscsomó.

levomatic1.JPG

 

Megannyi bajlódás, keresgélés, a kulcsok elveszítése, na meg persze a kiszakított nadrágzsebek problémájának kíván véget vetni a Levomatic ezzel a találmánnyal. Ebben az ügyes kis szerkezetben minden kulcsnak külön helye van, apró adapterrel helyezhetjük be a kulcsokat. A tok oldalán levő gombok megnyomásával bicska-szerűen előugranak a kulcsok.

levomatic2.jpg

Praktikus rendszer, amivel egy helyen de biztonságosan tárolhatjuk kulcsainkat. Az "S"-széria különféle számokkal jelöli az egyes modelleket aszerint, hány kulcsot tárolhatunk bennük, 2-től 5-ig, az ára is ettől függően alakul, 25 és 40 font között. A Levomatic több színben is megvásárolható, valamint külön hozzákészült tokokat, és behelyezhető pendrive-ot is vehetünk hozzá.

levomatic3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr726943567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása