Boucheron Quatre Radiant gyűrű
2014. december 11. írta: lauren_blogger

Boucheron Quatre Radiant gyűrű

A francia Boucheron Quatre nevű kollekciója még 2004-ben jelent meg, azóta töretlen sikernek örvend a magas luxust keresők körében. A most megjelent Quatre Radiant még jobban emeli a gyűrű ikonikus fényét.

boucheron-quatre-radiant-rings-3.jpg

Az emblematikus ékszer egyértelműen a márka 120 éves jelenlétét hivatott hirdetni a Palce Vendôme 26 szám alatt. A Frédéric Boucheron által 1858-ban alapított márka volt az első, amely a híres párizsi címre költözött be 1893-ban. A cég ékszerek és órák gyártására specializálódott.

boucheron-quatre-radiant-rings-2.jpg

A márka egy teljes dinasztiára épül fel, mely hosszú évtizedek kemény és professzionális munkája nyomán, már a kezdetektől a fényűzés letéteményese, a luxus legfelső szegmensében foglalt helyet. III. Sándor cár, indiai maharadzsák, Erzsébet királynő és más uralkodók is viselték, viselik napjainkban is eme dicső ékszereket. A márkát 2000-ben vásárolta fel a Gucci Group, amit pedig a PPR (azóta Kering) vásárolt meg. A cégcsoport több híres luxusmárka tulajdonosa. 

boucheron-quatre-radiant-rings.jpg

Az ékszer réteges kialakítása különféle ötvözetű aranyból, drágakövekből készül. A négy sáv készülhet rózsa-, sárga-, vagy fehéraranyból, különféle színű pavé gyémántokkal kirakott rétege legtöbbször „tükröződő”, csillogó felületet ad a platina és fehérarany foglalat miatt. A tekintélyes és elegáns, örök klasszikus ékszert 7850 angol fontra tartják. A Financial Times „Save the Children” nevű aukcióján is lehet licitálni a sárga arany ékszerre, amely 2800 angol fontról indul. Az online aukciót a Christie’s bonyolítja le ezen az oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr566970799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása