A parfüm, amiből csupán 10 darab van a világon
2014. december 17. írta: lauren_blogger

A parfüm, amiből csupán 10 darab van a világon

Az olasz Venini üveggyár készít egy összesen tíz darabos, kézzel készült limitált szériát az Yves Saint Laurent Paris parfümhöz, ez a L'Edition Venini. 

ysl-ledition-venini.jpg

A tartalom változatlan, az üvegcse amiben a parfüm van, az teszi még különlegesebbé az YSL L'Edition Venini-t. A nagy múltú Venini cég a világ talán leghíresebb üveg készítő műhelye, mely Murano szigetén működik. A Paolo Venini által alapított nagy múltú cég sokat tett a híre Murano-i üveg népszerűsítésében. Most egy mindössze tíz darabból álló, teljesen egyedi kollekciót készítettek az Yves Saint Laurent Paris nevű illatához, mely 2008 óta igen híres és népszerű. Az alap kiszerelés is egy remek parfüm, az áruk persze nem ilyen borsos mint a limitált darabok, melyek egyenként 7500 dollárért megvásárolhatóak. 

 

A videó röviden bemutatja, hogyan is hevítik, nyújtják, vágják az üveget, míg eléri végleges formáját. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr86991795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása