5 remek album a dohányzóasztalra
2015. február 17. írta: lauren_blogger

5 remek album a dohányzóasztalra

Olykor egy jó regény szükségeltetik, hogy félre tudjunk vonulni a hétköznapok sodrásától, néhány nehezebb napon már gyönyörű képek is kellenek. Ha szeretnél kikapcsolódni a kanapén, de nem akarod agytekervényeidet túlzottan megerőltetni, egy szép album remek választás. Íme 5 angol nyelvű album, amit érdemes beszerezni a dohányzóasztalra.

5album_0_1.jpg

Csak elnyúlni a kanapén egy fárasztó nap után, egy frissítő teával a kézben hamar új erőre kapunk. Vagy éppen baráti beszélgetések során, a könyveket lapozgatva adhat ihletet a beszélgetéshez egy-egy jó kép. A modern albumoknak a  káprázatos illusztrációin túl, már a külsejük is szemet gyönyörködtető lehet, ráadásul jól is mutatnak a dohányzóasztalon. 

The James Bond Archives by Paul Duncan

 5album_1.jpg

A James Bond franchise 50 éves évfordulóján az EON Productions megnyitotta archívumát, és egy jókora adag képet vett elő. Ezen képek a gyártási folyamat minden mozzanatát felölelik, a Dr. No-tól egészen a Skyfall elkészítéséig. Megrendelheted az Amazonról gyíkbőr hatású borítóval.

Greatest of All Time

 5album_2.jpg

Muhammad Ali rajongóinak kötelező, de a box-világ szerelmeseinek is tartogathat érdekes, inspiratív mozzanatokat, ez a ritka képeket, jól ismert pillanatokat új szemszögből bemutató album. Elérhető az Amazon-on. 

The First World War in Colour

 5album_3.jpg

Bámulatos, kiszínezett képet teszik még életszerűbbé a korszakot. A ritkán látható, mélyen megható, emberi pillanatokat is bemutató könyv fénysugarat hoz a háború borzalmába. Online csupán 35 fontért megvehető

The Shoe Book

 5album_4.jpg

Mondani sem kell, hölgyeknek kitűnő ajándék, divat-őrülteknek érdekes utazás a cipők világába, a stilettótól a sneakerekig. 360 oldalon keresztül, káprázatos képek a vicces, stílusos és szörnyen ronda cipőkről. Megrendelhető itt

McLaren : The Art of Racing

 5album_5.jpg

A McLaren minden idők egyik legsikeresebb versenycsapata, van is mit tanulni tőlük, így talán nem hangzik nagyképűen a könyv címe. Ayrton Senna vagy éppen Lewis Hamilton is a csapat színeiben indulva vált világsikerű versenyzővé. Művészi és inspiráló képek gyűjteménye. A Mr.Porter-en megvásárolható. 

Nektek van kedvenc albumotok? Beszélgessünk róla!

megnyitottunk.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr617174691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása