A D&G a kifutón ünnepli az anyukákat
2015. március 02. írta: lauren_blogger

A D&G a kifutón ünnepli az anyukákat

A Dolce&Gabbana a napokban mutatta be 2015-ös őszi/téli kollekcióját Milánóban. A show a divatvilágban ritka módon részben az anyaság köré építette tematikáját. "Gondoljunk bele, az anyuka valójában a család szíve" -  szólt a szlogen.

dg_mothers_front2.jpg

A teljes kollekció bemutatása során, egy külön szekció csak a "Mother" kollekció darabjaira fókuszált.Visszaköszönnek a D&G bevált, népszerű vonalai, a fekete, a fehér valamint az elefántcsont-szín, mint állandó, örök klasszikus tónusok. 

dg_mothers_1.jpg

A Spice Girls híres "Mama" című nótája kísérte a modellek felvonulását, miközben gyermekkel a kezükben (akik persze szintén D&G szerelésben voltak). Bianca Balti, az egyik modell ráadásul várandósan sétált a kifutón, immár második gyermekét várva.  

dg_mothers_2.jpg

dg_mothers_4.jpg

A kollekció ruhái közül több is Máriát ábrázolja gyermekével (korábban már mások is alkalmazták) a felsők a "mama" és egyéb, édesanyáknak szóló felirattal hímzettek. Némely darab a dizájner saját rokonainak festményein és rajzain alapul.

dg_mothers_5.jpg

dg_mothers_6.jpg

dg_mothers_3.jpg

A tervező saját elmondása szerint a "szeretet, a pozitivizmus és a család" történetét szeretné elmesélni Madonnás darabjaival, annak belső lényegét kifejezendő. Az egész kollekciót alapvetően a márka két atyja, Domenico Dolce és Stefano Gabbana saját édesanyjával való kapcsolata ihlette. "A divat ilyen módon lehetővé teszi, hogy kifejezhesse az egyén, honnan is jött ő" - mondják a tervezők.

A 2015 őszi/téli kollekcióról bővebben itt.

 Ti mit szóltok az új "Mother" kollekcióhoz?

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr887233335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása