Újra divat a világítós cipő
2015. szeptember 18. írta: lauren_blogger

Újra divat a világítós cipő

Bizonyára sokan emlékeztek a 90’-es évek nagy dobására, a világítós cipőre. Akkor menő volt, röviddel utána nagyon ciki. Egy Los Angeles-i cég most elég trendi formában igyekszik életre kelteni a 25 éves divatot.

dean_rivers_1.jpg

Hivatalosan a ma is működő LA Gear találta ki és gyártotta a világító talpú cipőt, amit hamar lemásolt számos ismert és no-name gyártó. Akinek volt, élvezettel sétálgatott a cipőt és nem az utat figyelve, vagy előszeretettel nyomkodta a cipő talpát. 1992-ben jött a cég legsikeresebb terméke, a gyerekeknek szánt L.A. Lights, melyből évente 5 millió darabot adtak el. A felnőtteknek szánt L.A. Tech kifejezetten kosaras cipőket jelentett, hogy amikor a dobáshoz felugrik egy játékos, a rugaszkodáshoz szükséges nyomóerő bekapcsolja a LED-et és villogjon a cipő ugrásközben. bővebben itt olvashattok a kilencvenes évek nagy sztárjáról.

la-gear.png

(Az eredeti L.A. Gear)

Egy friss cég, a Dean Rivers próbálja meg az egykor vagány trendet most divatos sneakerekkel párosítani. A cég nagyon új, pár napja indult honlapjuk és Facebook oldaluk is. A cipők 150 és 200 amerikai dollár közötti áron rendelhetőek. A neves „előddel” szemben itt azonban a talp tejes hosszában világít a cipő.

dean_rivers_2.jpg

dean_rivers_3.jpg

dean_rivers_4.jpg

dean_rivers_5.jpg

Nem csupán ez az újdonság, a LED-világítást 7 színben lehet választani, ami valójában nyolcféle modellt jelent: piros, kék, zöld, lila, türkiz, sárga és fehér. Ezen kívül kapható egy villogó, az összes színt magába foglaló verzió is. A cipőkben beépített USB-csatlakozó van, amin keresztül lehet tölteni őket, egy töltéssel 6 órát bír ki a cipellő „színjátéka”.

Ti mit szóltok az új világítós cipőhöz?

Kövess Te is minket Facebook-on a naponta frissülő tartalomért, és friss cikkekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr977798872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jegkoko 2015.09.19. 11:10:45

Gagyi mint ahogy a 90 es években is az volt ez az egész hülyeség. Bár emlékszem, hogy nagyon hamar kimerült bennük az elem igy hamar értelmét vesztette az egész.

Első mohikán 2015.09.20. 02:23:24

Szerintem jó ötlet lenne, ha azért építenének a cipőbe lámpát, hogy a gyalogosokat éjjel látni lehessen. Mondjuk lépésenként felvillanna, hol egyik hol másik. Messziről be lehetne azonosítani, hogy az ott egy gyalogos.

midnight coder 2015.09.20. 09:39:05

@taxi33: Pontosan. Amit megoldanék az az, hogy a lépés energiáját használja világításra, így ne merüljön le.

@Jegkoko: Igen, általában véve igazad van a 90-es évekkel kapcsolatban, de ez kivételesen nem annyira halva született ötlet. Sok gyalogos életét meg lehetne vele menteni, különösen vidéken.

Sárközi Timea Alexandra 2016.10.19. 19:38:33

Hol lehet meg rendeln???i es mennyi??
süti beállítások módosítása