Az okos ugrókötél
2016. február 19. írta: lauren_blogger

Az okos ugrókötél

Amikor az okostelefonok több, mint 20 éve betörtek a világunkba, nem hittük volna, hogy mára már szinte minden „okos” lesz. Az okos óra, okos hűtő, okos tévék után már a leghétköznapibb és legegyszerűbb tárgyak is okosodnak.

smart-rope-1.jpg

Egyszerűen szép. A Tangram Factory okos kötele persze nem csupán – igazodva a modern vonalvezetéshez – letisztult és csillogó. Az ugráló kötél sokunk gyermekkorának kellemes időtöltése volt, most azonban króm, fekete vagy arany színben csillogó alumínium markolattal hajthatjuk a 23 fehéren izzó LED-del felturbózott kaucsuk-kötelet. Hajtás közben a LED-ek kirajzolják lőttünk a levegőben a kért információkat, például hogy eddig mennyit ugrottunk.

smart-rope-2.jpg

smart-rope-3.jpg

Ezen felül az elégetett kalóriákat, valamint a négy karakternyi „kijelzőn” egyéb beállítás szerinti infók is kirajzolódnak a térben. A kötél 45 fokos szögben csatlakozik a fogantyúkhoz a kényelmes és természetes tartás érdekében, de utazáskor is éppen megfelelő ez a szög a törés-mentes feltekeréshez.

smart-rope-10.jpg

smart-rope-7.jpg

A markolatokban két-két csapágy van, amiknek köszönhetően azok a tengelyük körül forognak, csuklónak pedig kényelmesebb a pozíciója. Ugyanezzel a forgó mechanizmussal összefüggésben a processzor egy helyben van, így könnyebben érzékeli a forgások számát, sebességét.

smart-rope-4.jpg

smart-rope-5.jpg

(Választható a markolat gumiborítása)

A markolat végében egy felnyitható mini-USB csatakozó van, ezzel 2 óra alatt teljesen feltölthető, hanem egy teljes hónapig (30 nap) használható a következő töltésig a Smart Rope. A markolat a már említett három színben választható, a rá illeszkedő, cserélhető gumiborítás pedig narancs, világoskék, fűzöld, pink is lehet.

(Így csatlakoztatható a mobilhoz a kötél)

(Edzés a Smart Rope-pal)

A kötelet a Smart Gym alkalmazással Bluetooth-on keresztül párosíthatjuk a telefonunkhoz, ahol megadva az alap adatokat (nő vagy férfi, testsúly, stb.) a mobil képernyőn is követhetjük a változást.

smart-rope-6.jpg

A kötél több méretben kapható, XS-től (kb. 294 gramm összsúly és 228 centis kötél) XL-ig (317 gramm és 287 centis kötél) a magasságunkhoz illeszkedve. Az árat nem befolyásolja a méret, vagy a szín, bármely változat 90 dollárért vásárolható meg a gyártótól.

Ti használnátok egy ilyen kötelet?

Látogasd meg Te is naponta frissülő Facebook-oldalunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr788389144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása