Felejtsd el, amit a ping pong ütőkről gondoltál
2016. május 17. írta: lauren_blogger

Felejtsd el, amit a ping pong ütőkről gondoltál

Nem, ez nem egy „okos” ping pong ütő. Ez egyszerűen egy ütő, de nem a hagyományos változatból. Minőségi és ergonómiai kialakítása a ping pong ütőkről alkotott fogalmunk újragondolására sarkall.

coconut-paddles-1.jpg

Az egész azzal kezdődött, hogy két ping pong rajongó olyan ütőn törte a fejét, ami kényelmesen használható hosszú meccseken is, de bármely kézzel könnyedén fogható. Egy agyagból készítették el a prototípust egyikük konyhájában. Alex és Tom igyekezett valami újat hozni egy tradícionális sportágba.

coconut-paddles-0.jpg

(A tervezés és kialakítás egyes fázisai)

A Coconut ütője nem kókuszfából készült – valójában egy háromrétegű, tömör bambuszütő. Még csak nem is „okos” abban az értelemben, hogy nem számolja a sikeres szervákat vagy akár elhibázott ütéseket. Könnyű, strapabíró, de kialakítása révén bal -, és jobb kezesek egyaránt kényelmesen használhatják. A markolat egy fogantyú lett, ami a marokba simulva lehetővé teszi, hogy a csuklónkat végig egyenesen tartsuk. A biztosabb fogás érdekében középső ujjunk egy lyukba kapaszkodhat.

coconut-paddles-2.jpg

A rétegek borostyánnal vannak összeillesztve, az ütőfelület gumija kézzel felragasztható, de egyszerűen cserélhető is. A csuklónál egy puha kis párnácska kapott helyet, ami a kényelmes használatot szolgálja, mérete és alakja pedig a nagyobb kezűek számára is alkalmassá teszi.

coconut-paddles-3.jpg

Hogy a különlegesség és kényelem megér-e 108 dollárt (plus szállítás) azt mindenki döntse el maga, de hogy a Coconut ütője tényleg innovatív és ötletes, az kétségtelen.

Vennétek, használnátok?

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr518711464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ben Stingray Blog 2016.05.17. 09:19:51

Ütős kis cucc, az biztos :)

Dzsontra Volta 2016.05.18. 09:41:05

BÖLCSÉSZFORDÍTÁS ALERT!!! "A rétegek borostyánnal vannak összeillesztve"

Tehetséges ugandai buzi 2016.05.18. 10:26:12

Az magyarul kábé annyi, hogy gyantával vannak összeragasztva...

:-D

Broáf az egész világ 2016.05.18. 17:18:21

Nem ping pong ütő.
Van a fán bevonat.
Asztalitenisz ütő lehet.
A kettő között van különbség. Biz ám ....
süti beállítások módosítása