A Ralph Lauren új „kincses” dobozai
2016. szeptember 20. írta: lauren_blogger

A Ralph Lauren új „kincses” dobozai

Ralph Laurent leginkább ruháiról ismerik, azonban a Home kollekció már itthon is egyre népszerűbb, különösen azok körében, akik megtudják fizetni.  A cég most egy új ékszer-, és óratartó valamint egyéb fontos apróságok tárolására hasznos sorozatot hozott ki. Különlegességük a páratlan minőségben, és a luxus anyagok használatban van.

ralph-lauren-home-box-lauren-blog-main.jpg

A kis ékszerdobozokban fontos dokumentumokat, órákat, csecsebecséket tarthatunk. Bármit is tartunk benne, a minősége és dizájnja nagyon fontos.  A luxus berendezési tárgyairól ismert Ralph Lauren Home egy új doboz-kollekciót hozott ki – méghozzá arany, ezüst, elefántcsont, mahagóni-, és ébenfa, valamint kígyóbőr felhasználásával.

ralph-lauren-home-box-lauren-blog-silver-2.jpg

ralph-lauren-home-box-lauren-blog-silver.jpg

(Színezüst ékszerdoboz - már önmagában is érték)

Az értékeket rejtő doboz, önmagában is értek, bár Ralph Lauren Home-ról lévén szó, ez nem meglepő. Nem is számíthatunk kevesebbre, de ez az ércímkét is érinti. Egy szuper elefántcsont-arany kombináció már a 3500 dollár (kb.900.000 – 1.000.000 Ft között) is kóstálja. Ezek a dobozok önmagukban is már berendezési-, és értéktárgyak, csak szimplán a komódra helyezve is szemet gyönyörködtetőek.

ralph-lauren-home-box-lauren-blog-python.jpg

ralph-lauren-home-box-lauren-blog-ivory.jpg

A márka lovaspólós és klasszikus Amerikától ihletett imidzsére jellemző módon rendelhetünk póniszőrrel bevont dobozt is (1295 dollár), vagy színezüstből készült darabot, amit már a cég alkalmazott a csecsemőknek szánt luxus kiegészítők esetében is, mint például az ezüst cumi vagy cumisüveg, netán ezüst kis fésű. (Nem semmi babakelengye, ugye?) Természetesen monogram vagy személyes üzenet gravírozására is van lehetőség. A mi kedvencünk a delfinbőrrel bevont doboz ami 2500 dollárt kóstál.

ralph-lauren-home-box-lauren-blog-dolphin.jpg

Nektek tetszik?

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ahol naponta frissülő tartalommal várunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr9911712289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása