Exkluzív - Robert Cavalli új parfümje
2014. november 02. írta: lauren_blogger

Exkluzív - Robert Cavalli új parfümje

Roberto Cavalli 2015-ben új parfümmel rukkol elő - erről magyarul először nálunk olvashattok!

Roberto Cavalli nevét hallva a legtöbbeknek az extravagáns luxust, a leopárd mintákat, és csillogó-villogó aranybetéteket juttatja eszébe. Cavalli most, november 15-én tölti be élete 74-ik életévét, eddigi munkássága pedig valóban maradandót hozott az olasz divat által kínált repertoárba. Hosszú évek óta jelen van a  parfümök világában is.

roberto cavalli paradiso2.jpg

2015-ben teszik elérhetővé a Roberto Cavalli Paradiso-t, a kizárólag hölgyeknek szánt illatot. A parfüm arca Edita Vilkeviciute lesz. Az illatot Louise Turner alkotta meg, aki már korábban is készített parfümöket Cavalli részére, az ő keze munkáját dicséri a 2012-es For Her, vagy a tavalyi Acqua, Nero Assoluto és Oud Edition kreációk is. A fás-virágos jegyek a citrust, bergamott-ot, mandarint, jázmin ciprust ötvöznek magukba a kalmia és mandulafenyő különös karakterével. 

roberto cavalli paradiso1.jpg

 

"A Paradiso kulcs egy másik világhoz - írja az ajánlás - az elveszett paradicsomi állapotokat igyekszik megidézni. Egy rögtönzött kirándulás a Mediterrán térségbe, mintha egy csodálatos villa titkos kertjeiben járnánk. A hűs vízek és szikrázó napfény simogatása, az illó jázmin zamata idéződik meg ebben a friss illatban

A Roberto Cavalli Paradiso EDP változatban lesz kapható, 30, 50 és 75ml-es kiszerelésben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr616855653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása