A borotválkozás is lehet esemény ezzel a szettel
2014. november 28. írta: lauren_blogger

A borotválkozás is lehet esemény ezzel a szettel

A borotválkozás, mint "rituálé" évezredes múltra tekint vissza, s a borotválkozás kultúrája is igen kiforrott (most kicsit vonatkoztassunk el a "No-Shave Novembertől"). 

Az angolokra mondhatjuk, hogy mindenből felesleges hercehurcát csinálnak, túl nagy feneket kerítve még a leghétköznapibb dolgoknak is. Valójában egy igényes kultúra inkább megadja a módját a dolgoknak, ezzel is belopva az örömöt azokba a dolgokba, amit muszáj megcsinálni. Ha már muszáj, akkor az legyen esemény, és legyen - úgymond - feelingje. Nos, ezzel a szettel lesz..

taylor of old bond street croco gift set.jpg

Az ápolt, igényes megjelenésű férfi arcszőrzete gondozott,  legyen szó szakállról, bajuszról vagy sima arcról - az kérem meg van komponálva. Ebben segít a Taylor of Old Bond Street különleges szettje. A borotválkozáshoz pengéket, habokat, pamacsokat és krémeket gyártó cég 160 éves múlttal rendelkezik. Az idei karácsonyra állítottak össze egy különleges (fekete vagy barna) krokodilbőr dobozba rejtett szettet: a professzionális borotva mellett borotvakrém, szantálfa aftershave, szakállfésű is található benne.

A cég hazánkba is szállít, de ha valaki a híres Jermyn street-en jár, érdemes benézni szalonjukba. Az időtálló szettet 260 fontért kínálja a cég. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr166935813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása