A Buben & Zörweg óraforgatója
2014. december 02. írta: lauren_blogger

A Buben & Zörweg óraforgatója

A német Buben & Zörweg széfeket, különleges óra-komplikációkat, óraforgatókat, sőt borhűtőket is gyárt. Emellett saját karóra kollekciója is van. A két osztrák jó barát, Harald Buben és Christian Zörweg már kiskoruktól fogva azon álmodoztak, hogy Ausztráliába mennek és drágakövekkel fognak foglalkozni. Az irány nagyjából jó volt, de végül az iskolát befejezve óraforgatók gyártásával kezdtek foglalkozni, majd később csatlakozott hozzájuk a másik Zörweg testvér is.

buben-zorweg-revolution-v8-time-mover-8-watches-clock.jpg

Az óraforgatókra igen nagy szükség van: az eltökélt óragyűjtők különleges, drága darabokat tartanak otthon, amelyek automata szerkezete pár nap, egyes esetekben legfeljebb egy hét után megáll ha nincs mozgásban. A  Böber & Zörweg az egyedi minőség és precizitás mellett saját gyártású óráját is beépítette a Time Mover Revolution V8-as mesterművükbe, mely 8 napos járástartalékkal bír. Az óraforgatóban egyszerre 8 karórát tarthatunk, az eszközben emellett beépített LED-világítás is van, a kristályüvegen keresztül pedig lecsukott állapotban is csodálhatóak a tárolt órák.

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr366943783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása