Trussardi Black Extreme Teszt
2015. február 20. írta: lauren_blogger

Trussardi Black Extreme Teszt

A Trussardi egyáltalán nem kommersz olasz luxusmárka, melynek uraknak szánt parfümjei a szuverén, a stílust önmagért kedvelő férfiak választása. A Trussardi Black Extreme még magasabb szintre emeli a márka hagyományait.

 trussardi-black-extreme-1.jpg

A márkától megszokott módon, már a doboz is igényes munka eredménye, a dombornyomott, aranyszínű logó és feliratok díszítik a plüss (velúrbőrt imitáló) dobozt. A parfümös üveg a Trussarditól elvárható szintet hozza, de most sem bőrbevonatot nem kapott ( mint anno a Trussardi My Land), sem kígyóbőr mintázatot (mint az illat elődjeként felfogható Uomo), a parfümöt az örök klasszikus matt fekete üvegcse, zongoralakk színű kupakkal. 

trussardi-black-extreme-2a.jpg

Tradíció és elegancia ötvöződik ebben a határozottan maszkulin illatban, mely a Trussardi hagyományaihoz híven az olasz elegancia kifejeződése. A múltra visszatekintve indul neki a jövőnek - így válik a diadalmas múlt és az innovatív jövő sikeres ötvözetévé a Trussardi Black Extreme. 

trussardi-black-extreme-4.jpg

 Az új illat az arisztokratikus bőr illatát vegyíti az elegáns fás illatjegyekkel. A kompozíció az olasz citrom friss és üdítő illatával, és a tenger aromájával indít. Ez vezet minket a gyümölcsös szív-illatjegyekhez, melyben a főszerepet a sötét szilva és az olasz liliom kapja, mellette a vetiver, a pacsuli és a bőr építi ki a parfüm teljesen férfias karakterét. 

  • trussardi-black-extreme-3.jpg

Az illat már itthon is kapható a drogériákban, de online webshopban jóval kedvezőbb áron hozzá lehet jutni. A Trussardi Uomo utódjaként is felfogható illat 50, és 100ml-es EDT kiszerelésben kapható. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr316946581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása