Meghökkentő, bizarr, vicces, érdekes - 27 okostelefon tok
2015. március 27. írta: lauren_blogger

Meghökkentő, bizarr, vicces, érdekes - 27 okostelefon tok

Mindenki védi okostelefonját a maga módján, fóliával, tokkal, biztosítással. A mobiltok az önkifejezés egy modern módszere, pénteki cikkünkben ezek közül mutatunk be néhány igen egyedi példát. Rövid cikk, sok képpel.

smartphone_weird.jpg

Ha a macskák mindig a talpukra esnek, akkor ez a tok tényleg kiváló, garantáltan megvédi a mobilt. A csengettyű pedig segít, hogy a család tudja, éppen merre jár a büszke tulajdonos.

iphone_cases_9_1.jpg

Ez egy multifunkciós tok, hiszen önvédelmi eszköz is egyben.

iphone_cases_19_2.jpg

A parktikus - ha már nálunk van, használjuk fel valami tárolására. Itt éppen a telefontok egészségkárosító hatását láthatjuk a képen.

iphone_cases_17_2.jpg

Klasszikus, már-már történelmi hangulatot áraszt ez a bőrből készült, egyébként igen masszív tok. Gyakorlati használata ellen szól, hogy mindig fel kell nyitni használat előtt, sokakat zavar a lelógó kijelzővédő "előlap".

iphone_cases_5_1.jpg

Steampunk - a Szárnyas fejvadász című Ridley Scott alkotás óta egyre szélesebb körben népszerű stílus a leghétköznapibb tárgyakat is utópisztikus köntösbe öltözteti. Ha valaki rajong ezért, akkor már az okostelefonja is lehet ilyen!

iphone_cases_3_1.jpg

Bizarr - horror rajongók, sátánisták vagy egyszerűen a fogászat iránt túlzottan érdeklődők imádni fogják ezt a tokot, mely egy fogsorral díszített nagy darab ínynek tűnik. 

iphone_cases_15_2.jpg

Igazi vintage-hangulatot áraszt ez az ötletes szó szerint vett "telefon-tok". A hátlap alsó felén egy apró kis rés van a legfontosabb telefonszámokat, információkat tartalmazó cetlinek.

iphone_cases_1_1.jpg

Trónok harca rajongóknak ajánlott a következő 4 változatban elérhető, fából készült tok. Nagyon jó az ötlet, igazából a fa tokra bármit rálehet vésni.

iphone_cases_12_2.jpg

Sokan azt latolgatják, idővel esetleg a mobilunk kiváltja a bankkártyánkat is - a mobilos fizetés korában ez nem is olyan távolinak tűnő teória. Ezek a tokok ha nem is váltják ki, de jól imitálják a bankkártyát.

iphone_cases_20_2.jpg

Egy hipszter tok, amit a régi dolgok, vagy a fotózás iránt érdeklődőknek tudunk ajánlani. Igazán jópofa, ránézésre is strapabíró tok, bár a kiálló részek egy súlyosabb zuhanás után letörhetnek.

iphone_cases_4_1.jpg

Itt megcsodálható fekete változatban is.

iphone_cases_23_1.jpg

A világhírű japán konyhaművészet köszön vissza ezeken a láthatóan nagy műgonddal megkreált tokokon. Azon túl, hogy meghökkenti a környezetünket, még egyesek étvágyát is felkeltheti. A praktikai szempontokról talán nem érdemes szót ejtenünk.

iphone_cases_22_1.jpg

Még akár Batwomannek is érezheti a büszke tulajdonos magát ezzel a bumszli tokkal. A macska forma mobiltok mostanság amúgy is menő a kislányok körében, számos hasonlóan amorf tok kapható. Tükrös szelfihez tökéletes választás.

iphone_cases_14_2.jpg

A kilencvenes évek nagy ikonja az 1989-ben piacra dobott Game Boy. Aki nem akarja elfelejteni gyönyörű, "gamer" gyerekkorát, az válassza ezt a tokot!

iphone_cases_13_2.jpg

Egyre többen olvasnak mobilon könyveket is, köszönhetően a nagy kijelzőknek. Ezzel a tokkal nem kell senki kedvéért sem kizökkenni a magával ragadó olvasmányból - a tok helyettünk tartja távol a közeledő humanoidokat. 

iphone_cases_567.jpg
A csillámpóni őrület nem áll meg! Szinte szivárványon érkezve látjuk ezek a "csudi-szupi-cuki" tokokat a magukból kivetkőző rajongókhoz.

iphone_cases_21_1.jpg

Érhető, ha sokan nem akarják feladni a jól bevált, kézzel írt és fizikailag is megfogható jegyzetelés élményét. Nekik kitűnő választás lehet ez a tok, mely első ránézésre egy notesz. Diszkrét és praktikus, ugyanis elég masszív.

iphone_cases_24_1.jpg

Ha már volt ételt imitáló tok, akkor a desszert se maradjon ki. Süti, csokis keksz.

iphone_cases_25_1.jpg

Egy újabb vagány nosztalgia-tok, ami visszarepít a sokszorosított zenehallgatás hőkorába. A méret is majdnem stimmel a magnókazettával. 

iphone_cases_16_2.jpg

A régi Volkswagen Transporter egy korszak, egy életérzés szimbóluma is egyben. Nem meglepő, hogy tok is készült belőle.

iphone_cases_2_1.jpg

Ezzel a tokkal garantáltan nem unatkozol majd, ráadásul senki sem szólhat be, hogy állandóan a telefonodat nyomkodod - úgy játszhatsz, hogy nem is nézed a kijelzőt.

iphone_cases_26_1.jpg

Még ha lehetne is játszani ezzel a tokkal, nem jelentene nagy kihívást. Ezért inkább a felhasznált fa, az eltérő színek teszik egyedivé, és szimpatikussá.

iphone_cases_18_2.jpg

Bármikor, bárhol alakulhat úgy hogy egy hölgynek sminkelnie kell. Ezen praktikai szempontok vezérelték ennek a toknak a kitalálóját.

iphone_cases_10_1.jpg

Talán nem kell sokat hozzáfűzni ehhez a tokhoz, de Star Wars fanoknak kötelező.

iphone_cases_6_1.jpg

Garantáltan nem gubancolódik össze a fülhallgatód, ha van türelmed rátekerni erre az egyébként igen ötletes labirintus-tokra.

iphone_cases_8_1.jpg

Szándékosan a végére hagytuk, de nehéz bármit is hozzáfűzni.

iphone_cases_27_1.jpg

 

Ha tetszett cikkünk, kérünk, oszd meg Te is!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr787294461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása