Coco Chanel méregdrága kaméliája
2015. május 01. írta: lauren_blogger

Coco Chanel méregdrága kaméliája

A világ egyik leghíresebb francia luxusmárkája az órák terén is magasra teszi a lécet. A Chanel igen drága karórái nem a technikai, sokkal inkább a művészeti oldalukkal hódítanak.

chanel-mademoiselle-prive_3.jpg

Az idei Baselworld során rántották le a leplet a hölgyeknek készült Mademoiselle Privé Décor Camélia Nacré-ról, mely a tervezőnő egyik kedvenc virágát, a kaméliát állítja középpontba. Szószerint, ugyanis a számlapon egy jókora, igazi gyöngyházból formált kamélia ékeskedik. A fehérarany számlap 330 darab briliáns csiszolású gyémánttal van kirakva, csillogva ölelik körül a kaméliát.

chanel-mademoiselle-prive_5.jpg

Az óra egy már 2012 óta létező modell „feltunningolt” változata, ugyanis a Mademoiselle Privé kollekcióban elérhető egy Blanche-változat, ami szimpla fekete számlappal ékeskedik, a számokat helyettesítik csupán brillek.

chanel-mademoiselle-prive_4.jpg

(A Mademoiselle Privé Décor Camélia Blanche 2012-ben jelent meg, magas ára ellenére nagyon népszerű óra).

A tok szintén fehérarany, az óra rámáján 60 darab hasonló gyémántot találunk, egyenként pontosan 1 karát súllyal. Az óramutatók is megérnek egy szót, ugyanis széles levél-sziluettet formáznak, melyen átlátva is csodálható a rengeteg ékkő a számlapon. Az óra egy igen nőies, fekete szatén szíjjal kapható majd.

chanel-mademoiselle-prive_2.jpg

Az automata szerkezet 42 órás járástartalékkal bír. Az óra kereskedelmi áráról még nincs információ, bár gyaníthatóan borsos lesz, lévén hogy a részint brillekkel kirakott Décor Camélia Nacré Blanche is már 33 ezer euróba kerül. Egy ilyen változat ára 40 ezer euró körül mozog majd.

Ha szereted a drága, de stílusos órákat a Parmigiani Mythe Piece Unique-ról szóló cikket ne hagyd ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr217420094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása