Limitált aranytoll a Porsche Design-tól
2015. május 07. írta: lauren_blogger

Limitált aranytoll a Porsche Design-tól

A minőségi íróeszköz ugyanúgy a stílusos repertoár része, mint a cipő vagy akár az óra. De egy minőségi toll rettentően drága is lehet – különösen, ha a Porsche Design alkotta, és nem mellesleg aranyból van.

porsche-design-p_3135-fountain-pen_0.jpg

Különösen exkluzív a Porsche Design legújabb tolla, mely napjaink formaterve szerint készült, mint a márka állandó védjegye. A lényeg nem is ebben rejlik, hanem hogy a P’3135 Solid Gold Limited Edition egyetlen darab, különleges finomságú aranyból formálták meg.

porsche-design-p_3135-fountain-pen_2.jpg

 

Az egyébként titániumból, készült sorozat gyártott töltőtoll limitált változata 14 karátos aranyból készült, melynek markáns vonalvezetéséből is felismerhető a híres dizájner márka, az egész kompozíció mégis a toll 18 karátos hegyére irányítja a figyelmet. Ez nem összetévesztendő az arannyal bevont alumínium Solid Gold-dal.

porsche-design-p_3135-fountain-pen_1.jpg

A toll testén a márka diszkrét logója és egy apró sorszám olvasható. A toll egy, a nyélben elrejtett mechanizmussal tölthető újra. A toll végén kifejtett enyhe nyomásra kipattan, így lecsavarás után újabb adag tinta kerülhet a kis tömlőbe. Itt belül újra találkozunk egy apró, szinte mikroszkopikus arany táblácskával, mely igazolja, hogy  tizenegyből éppen mely darab van nálunk. A csupán 11 darabos limitációban készült íróeszköz kiemelt Porsche Design boltokban lesz kapható, 25.000 eurós áron.

porsche-design-p_3135-fountain-pen_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr347420074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása