Ezt vedd ajándékba Apák Napjára!
2015. június 20. írta: lauren_blogger

Ezt vedd ajándékba Apák Napjára!

Bár hazánkban hivatalosan nem ünneplejük, június 21-e az Apák Napja. Íme néhány ötlet, mivel lepd meg édesapádat, férjedet, nagypapádat, barátodat! Tippek ajándék vásárláshoz, bárki pénztárcájához, nem csak apák napjára. 

fathers_day_main_2.jpg

A legtöbben azonnal tanácstalanok lesznek, ha "kell" venni valamit a szeretteinek, a bizonyos dátum közeledtével a feszültséggel egyenes arányban nő a pulzus, és szűkülnek a lehetőségek. Mostani összeállításunkban néhány tippel szeretnénk segíteni, mivel lepheted meg férfi rokonod, ha nincs ötleted. 

darth_vader_vs_luke.jpg

Egy klasszikus ruhadarab vagy kiegészítő mindig beválik. Férfiaknál gyakran a "funkció" az elsődleges szempont. Akár egy jól kiválasztott nyakkendő, ami nem túl feltűnő, hanem kellően "általános" ahhoz, hogy egy divatban nem éppen jártas férfiember is bármikor felvegye egy tárgyalásra. Emellett a színes, mintás zoknik most menők, egyre többen viselik még elegáns összeállításhoz is. A népszerű, angol Happysocks szettje színes, vidám, de jó minőségű és hasznos is.

fathers_day_japanese_chambrey_tie_1.jpg

fathers_day_happysocks_set_2.png

(Egy klasszikus színű nyakkendő, vagy egy divatos zokni-szett hasznos és remek ajándék lehet).

Nos igen, a kütyük. A legtöbb férfi valami megmagyarázhatatlan okból vonzóik az elektronikus ketyerékhez. Napjainkban igen népszerűek a vezeték nélküli hangfalak, aminek egyik királya a JBL. A Flip2 kis bluetooth hangszóró amilyen kicsi, olyan okos. Fekvő és álló pozícióban is használható, többféle színben kapható, hogy a micro USB töltésről ne is beszéljünk. A 130 fontos ára kissé borsos, de ezért egy prémium minőségű sokáig használható eszközt kapunk.

fathers_day_jbl_8.jpg

Ha csak megnevettetni szeretnéd, a Kikklerland minigolfjánál minibbet biztos nem találsz. Ez a bögre egyben egy pálya, kortyolható belőle a kávé, a hozzávaló ütő pedig a munkatársak megjelenésekor azonnal átváltoztatható egyszerű tollá. 13 dollártért (kb. 4000 forint) nagyszerű, nem?

fathers_day_kikkerland_golf_mug_3.jpg

A parfüm fontos része a mindennapoknak, az illat az imidzs és az egyéni stílus elemi kifejezője. A sportos, friss illatot kedvelőknek az Azzaro Chrome remek döntés. Ha inkább alkalmi, elegáns illatot kedvel, akkor a Dolce&Gabbana The One, vagy a különleges Tom Ford  Tom Ford igazán emlékezetessé teszi használóját.

fathers_day_parfum_9.jpg

Egy stílusos, jól kiválasztott óra a hétköznapok, de jeles események kiváló megkoronázása is lehet. Persze, határ itt a csillagos égen túl van, de már megfizethető áron is lehet sokáig hordható típusokat választani. Az amerikai Timex egyre népszerűbb hazánkban is, a megfizethető, de szépe és évekig használható - ilyen például a Weekedner Chrono, mely 40mm-es átmérőjével, karamell-barna bőrszíjával és tengerkék számlapjával egy klasszikus stílust képviselő darab.
fathers_day_timex_weekender_chrono_6.jpg

A könyv egy jól bevált, de hasznos ajándék, ami kellemes órákat szerezhet a megajándékozott számára. Egy jó regény egy férfias, kitartó, a reményt elveszni nem hagyó főszereplővel maradandó élményt nyújt - akárcsak Louis Zamperini élettörténete, amelyből a tavaly készült filmnél jóval többet nyújt és mond el a Rendíthetetlen című dokumentum-regény. Akár egy jó album az ízletes steakekről, ha túlságosan is szereti a hasát, ilyen a Tökéletes steak Marcus Polemantől.

fathers_day_rendithetetlen_8.jpg

A "Rite in the Rain" vízálló notesze bármikor jól jöhet, különösen esőben. Ha a meglepni kívánt férfiember sokat van a szabadban, ez hasznos ajándék lehet számára. A száz éves cég egyéb vízálló íróeszközöket és egyebek kínál.

fathers_day_rite_in_the_rain_4.jpg

Persze, a fentieken kívül számos egyéb hasznos, szép és örömet okozó ajándékot lehet felsorolni azoknak, akiknek nagyon sokat köszönhetünk.

Mi is tisztelettel köszöntjük az édesapákat!

Ha tetszett cikkünk lájkold Te is Facebook-oldalunkat! Naponta friss tartalom, első kézből értesülhetsz írásainkról!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr527538816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása