Aludnál együtt 6 millió koponyával?
2015. október 19. írta: lauren_blogger

Aludnál együtt 6 millió koponyával?

Ha igazán „különlegesre” vágyik valaki, az Airbnb játékával átélheti – Párizs egyik híres kriptájában, több száz éves csontok között hajthatja rémálomra a fejét, 20 méterrel a felszín alatt.

airbnb-catacomb-1.jpg

Ízlések és "ficamok" - így is jellemezhetnénk az Airbnb meglepő promócióját. A francia főváros legismertebb katakombarendszerében már számos híresség, politikus megfordult, tartottak itt már divatbemutatót, forgattak filmet, de még senki sem aludt itt. A rövid távú lakásbérlettel híres Airbnb agyament játékában két „szerencsés” megnyerheti az idei Halloween éjszakát a kriptában, ha megtudja győzni a céget, hogy ő a legbátrabb, aki képes eltölteni egy rettenetes éjszakát itt. A promóció október 20-án zárul, vagyis holnap.

airbnb-catacomb-2.jpg

airbnb-catacomb-3.jpg

Persze, lefekvés előtt még kijár egy zenés vacsora, baljós félhomályban, a koponyákból kirakott fal mellett, valamint egy mesemondó vérfagyasztó történetekkel gondoskodik, hogy garantáltan borzalmasat álmodjon a két nyertes, akik lehetnek pár vagy barátok.

Kövess Te is minket Facebook-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr487989677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása