Csocsó újratöltve
2015. december 02. írta: lauren_blogger

Csocsó újratöltve

Mindenből készül már luxus verzió. Bármi lehet kellően drága, ha aranyból, vagy gyémántokkal kirakva készül. A 11 The Game-et készítő holland cég is ügyelt a felhasznált anyagokra, de a minőség és a technikai megvalósítás, valamint a régi újragondolása is egyedivé teszi.

11-the-game-5.jpg

Felejtsük el a kiöntött sörtől ragadós, furnérlapból készült műanyag bábus csocsót. Ez a verzió a modern stadionok íves és lágy vonalvezetését követi, a kellemes hangulatvilágítással pedig már egy megfelelő közeget teremt a jó játékhoz. A krómozott figurák növelik a funkción túl ízléses berendezési tárggyá teszik ezt az örökzöld játékot. Európai mesteremberek kezével készült minden egyes darab, melyek sorszámozottal.

11-the-game-4.jpg

11-the-game-3.jpg

11-the-game-2.jpg

1 teljes év tervezés és átgondolás után most már limitált gyártásba került a népszerű csocsó luxus változata. Az ötlet még 2008-ra nyúlik vissza, amikor a Milánói Bútorvásáron debütált a koncepció. Ezt követően kapott több szakmai elismerés hatására döntöttek a limitált gyártás mellett. Egy ilyen csocsó-asztal elkészítése 12 hetet vesz igénybe, ami függ a felhasznált anyagoktól, esetleges egyedi igényektől is. A kész asztalt a megrendelő címére szállítja ki a gyártó. A klasszikus Black&White verzió 48.500 eurónál kezdődik, vagyis több mint 10 millió forintért játszhatunk.

11-the-game-1.jpg

Az asztalról készült videon a csocsó működését is megfigyelhetitek:

 

Megjött a kedvetek a játékhoz?

laurenhu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr668130704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökönrúgott Feleségek 2015.12.03. 07:31:39

"Megjött a kedvetek a játékhoz?"
elment a kedvem a játéktól...

Primátor 2015.12.03. 08:33:20

Szarvas Igazgató úr már írt is a Jézuskának, hogy szeretne egy ilyet karácsonyra.

De hová tűnt Columbo felesége? 2015.12.05. 20:51:12

Még nem írt, de biztos, hogy írni fog.
süti beállítások módosítása