Próbáld fel otthon, virtuálisan az órád!
2018. június 26. írta: lauren_blogger

Próbáld fel otthon, virtuálisan az órád!

A Parmigiani Fleurier shoppingolás modern módját kínálja

Akinek nem hiányzik a shoppingolás hangulata, nincs ideje, vagy csak ki akarja próbálni, annak a Parmigiani Fleurier egy kiterjesztett valóságot (AR - Augmented Reality) használó alkalmazást kínál.

parmigiani-fleurier-argumented-reality-site-lauren-blog-1.jpg

Az óravásárlásnak megvan a maga szépsége. Az ember leszűkíti az opciókat, kiválasztja a számba vehető 2-3 modellt és elindul hogy végig járja a butikokat. A boltok illata, a hangulat, a kiszolgálás (jó estben szintén pozitív élmény), a modellek felpróbálása… Ez mind-mind hozzá tartozik az élményhez.

parmigiani-fleurier-argumented-reality-site-lauren-blog-2.jpg

parmigiani-fleurier-argumented-reality-site-lauren-blog-5.jpg

Persze, ha már sokadik óráját veszi valaki, nem feltétlen kell neki ez az élmény, nem beszélve arról, ha valakinek nincs ideje. A modern ember jellemzően időválságban van, az idő pénz, nagyon-nagyon sok pénz és hatalmas érték. Nekik segít a Parmigiani kiterjesztett valóságot alkalmazó app-ja.

parmigiani-fleurier-argumented-reality-site-lauren-blog-3.jpg

parmigiani-fleurier-argumented-reality-site-lauren-blog-4.jpg

Egy gyönyörű weboldal áll rendelkezésre, hogy a márka legújabb Kalpa kollekcióját bemutassa, könnyűvé téve a vásárlást egy kiterjesztett valóság applikáció segítségével. A Kalpa sorozat ékes példája a szakértelmi bravúr és a gyönyörű dizájn találkozásának, ugyanígy az ehhez készült weboldal is. A páratlan, légies és ötletes site-on a számlap mögé bújhatunk, és feltárul előttünk ennek a gyönyörű kollekciónak minden egyes darabja, azon belül is a többszáz alkatrész.    Az oldalon a kollekció történetét is végig kísérhetjük, miért is választotta a gyártó ezt a formát.

parmigiani-fleurier-argumented-reality-site-lauren-blog-6.jpg

parmigiani-fleurier-argumented-reality-site-lauren-blog-7.jpg

A kiterjesztett valóság applikációval fel is próbálhatjuk az órákat, animációk segítségével különféle helyzetekben és szögekben csodálhatjuk meg virtuálisan az órákat. Az applikáció segíthet, hogy íróasztalunk mögül könnyebben leszűkítsük a szóba jöhető modellek körét, vagy akár ki is válasszuk a legszimpatikusabbat.

Nem titok, hogy a Parmigiani másként csinálja a dolgokat, nem mellesleg gyönyörű dizájnnal. A Kalpa kollekcióhoz készült app egy nagyszerű módja ennek kifejezésére.

 A kiterjesztett valóság app letölthető az Appstore-ből itt. A Google Play-ből pedig itt. 

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr7914074383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása