Egy 10 milliós Rolex, csak a Szaúdi királyi család részére
2015. november 11. írta: lauren_blogger

Egy 10 milliós Rolex, csak a Szaúdi királyi család részére

A limitált szériás luxusóráknak mindig volt és lesz is piaca. Különösen így van ez a Közel-Keleten, ahol a színarany, vagy éppen drágakövekkel kirakott modellek igen kelendőek. A Rolex népszerűsége töretlen, különösen, hogy a Splendor Unigue kizárólag a királyi családnak dedikált egy limitációt.

rolex-day-date-2-saudi-1.jpg

A nem olyan rég megszüntetett Day-Date II modell fehérarany változata egy gyönyörű, mégis visszafogott óra. Hozzáértők, a márkáért rajongók tudják értékelni az első pillantásra az acélverzióhoz hasonló órát, ami mégis közel négyszer annyiba kerül. Az európai Splendor Unique cég Rolexeket vásárol, és személyre szabja azokat. Most egy Day-Date II-t módosítottak a Szaúdi királyi család számára.

rolex-day-date-2-saudi-2.jpg

A specifikált modell külsőleg különbözik a gyári változattól. Az eredeti (ref. 218206) modell 41mm-es tokátmérővel bír, az üveg a megszokott karcolhatatlan zafírkristály. Sárga arany vagy platina verzióban volt kapható, a lünetta "redős", koronát idéző változata mellett egy letisztult, fényesre polírozott verziót is lehet választani hozzá. A Splendor Unique ezt apró gyémántokkal rakta tele. A módosított változat hátlapjára a királyi család címere van gravírozva, az eredeti változaton itt nem szerepel semmi, csak a márka szokása szerint egy szálcsiszolt rész.

rolex-day-date-2-saudi-3.jpg

(Az eredeti, Rolex Day-Date II modell).

A csillogó modell 100 méterig vízálló, a számlap jég-kék színe tökéletesen harmonizál az óra dizájnjával, míg a sötétkék római számok az óra klasszikus hangulatát emelik ki. Az órát a Rolex 3156-os kaliberű, 31 köves saját gyártású szerkezet mozgatja,  melyet 2008 óta használ a Rolex. A szerkezet 48 órás járástartalékkal bír. Az árról szemérmesen hallgatnak, de gyanítható a legalább 10 millió forintos ár, tekintettel az "alap" változat kb. 20 ezer euró vételárára.

Látogasd meg Facebook-oldalunkat a naponta frissülő tartalomért!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr858067052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása