Drónok harca
2015. december 05. írta: lauren_blogger

Drónok harca

Az internetet elárasztó 4K-s videók túlléptek a GoPro nyújtotta élvezeten és mindent a levegőből akarnak felvenni az emberek. Ez eléggé mainstream-mé vált, de a trend kétségtelenül dübörög. A boltokat szupermarketeket elárasztották az olcsó, középkategóriás drónok, de lehet kapni professzionális, hosszabb életű darabokat is, amik már alkalmasak arra is, hogy aki ezzel foglalkozna, bele tud tanulni a használatukba. 3 nagyszerű drónt mutatunk be.

drone-1.jpg

DJI Phanton 3 Advanced

Kezdőknek tökéletes – a DJI  alapgépei is megfelelő minőséget és profi felhasználási élményt nyújtanak. A fehér szín és a kissé pufi alakja miatt nehéz szem elől téveszteni, így könnyebb irányítani. Az irányítást tovább könnyíti a távirányítón levő nagy kijelző. A beépített HD kamera 12 megapixeles fotókat is tud készíteni. A drón 3 funkciója nagyszerűen használható a drón 2 km-es hatótávolságán belül.  Csupán 1,3 kg. Megvásárolható itt.

drone-dji-phantom-3-advanced-2.jpg

drone-dji-phantom-3-advanced-1.jpg

A DJI Phanton 3 így repdes:

3DR Solo Aerial Drone

A Live GoPro kamera nagyfelbontásban közvetít, lélegzetelállító légi felvételek tökéletes eszköze. Az elegáns vonalak a matt fekete borítással egy ránézésre is minőségi eszközt mutatnak. A távirányítóra bármilyen tablet vagy iPad felszerelhető és azon keresztül irányítható, vagyis kompatibilis iOS-szel és Androiddal is. Az eszköz 5 kilós súlya kicsit soknak tűnhet, de kellően erős, üvegszálas nylon propellerek emelik a magasba ezt a drónt. A 980 fontos ár kissé borsos, de ezért az árért már egy évekig működő, akár professzionális felhasználásra is alkalmas eszközt kapunk. Részetek itt.

drone-3-dr-solo-aerial-drone-1.jpg

drone-3-dr-solo-aerial-drone-2.jpg

A lenyűgöző drón ezen a  videón megtekinthető:

Yuneec Q500

Mind közül a legjobb – különösen hogy arra is képes, hogy kövessen téged és így semmilyen fontos vagy érdekes pillanatról ne maradj le! Mindezt UHD felbontásban.  Olcsóbb is mint a 3DR drónja, de jóval kecsesebb is. A gömbkamera könnyedén forgatható, bármilyen élmény örök marad ezzel a nagyszerű szerkezettel. Az amerikai cég drónja megvásárolható az Amazonon vagy a gyártótól itt.

drone-yuneec-500q-1.jpg

drone-yuneec-500q-2.jpg

Nézd meg működés közben:

 

Látogasd meg Te is Facebook-oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr968135690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása