Egy igazán „eredeti” dohányzóasztal
2016. január 11. írta: lauren_blogger

Egy igazán „eredeti” dohányzóasztal

Christopher Nolan 2010-es filmje sok szempontból korszakalkotó volt, és sokakat inspirált, nem csak a filmkészítésben. Így van ezzel Stelios Mousarris, a ciprusi dizájner, aki egy igazán meghökkentő asztalt készített.

mousarris-5.png

Az Eredet egyik leghatásosabb jelenetek az összehajló város – ezt a jelenet inspirálta ezt a hullámzó dohányzóasztalt, ami a „Wave Coffee Table” nevet kapta. A fából készült remekmű lélegzetelállítóan alapos és részletes. A többféle fa keverékéből készült asztal nem kézzel készült, hanem 3D nyomtatóval. Úgy látszik ez most annyira sikkes, mintha hand made lenne.

mousarris-2.png

mousarris-0.png

mousarris-1.png

Az asztal megrendelésre készül, aki egy ilyet szeretne annak 5000 eurót kell rászánnia az egyediségre és a filmtörténeti élmény megtestesülésére. Ebben már benne van a szállítás is, világszerte.

mousarris-3.png

A ciprusi dizájner 2014-ben döntötte el, hogy saját vállalkozást indít. A Mousarris bútorokat és egyéb dizájn-termékeket készít. Korábbi munkái között számos belsőépítészeti megoldás is van, ahol főként betonnal és fával dolgozott. Egy másik híres munkája a „repülő szőnyegre” emlékeztető szék.

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr288262186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása