DG The One - gyűjtői kiadás
2014. október 28. írta: lauren_blogger

DG The One - gyűjtői kiadás

A Dolce&Gabbana elkötelezett rajongóit szeretnék kényeztetni ezzel az új gyűjtői kiadással, amit a The One sikeres illathoz kapcsolódóan adtak ki.

A hölgyek részére rubinvörös színben pompázik az üveg, mint az örök luxus szimbóluma és színe, az időtlen eleganciát és luxust pedig sötétbarna üveggel jelenítik meg az urak részére készült változattal. Az üvegeken található aranyérmék az ókori Szíria uralkodóinak vert pénzeit idézik, emlékeztetve ezzel a fényűzésre, amiben az antik görögség utolsó évszázadai teltek a Közel-Keleten. Ez az illatot meghatározó motívum a misztikus és erős nő, valamint a kifinomult elegáns férfi szimbóluma. 

dg collectors.jpg

 


A hivatalosan Dolce&Gabbana The One Eau de Parfum Collector névre keresztelt, hölgyeknek szánt illat a bergamott és mandarin csiklandozó illatával érint meg, a licsi és a körte egyedi jegyeivel kiegészülve. A szív illat a liliom, a vanília, valamint az érzéki pézsma és borostyán keveréke. Az illat 50ml-es kiszerelésben érhető el, természetesen EDP kivitelben.

dg collectors women2.jpg

 A férfiakat az illat fűszeressége teszi stílusossá: a a grépfrút, a koriander és bazsalikom kellemes összjátékát a kardamon és gyömbér kíséri, dohányos jellegű maszkulin illatjegyekkel, amit a borostyán és cédrus kölcsönöz neki. Az így "oriental spicy" csooportba sorolható illat az urak részére EDT kivitelben érkezik, azonban már 100ml-es kiszerelésben!

dg collectors men2.jpg

 A termék exkluzivitását nem az ára adja, ugyanis a DG elérhető áron kínálja ezt a limitált kiszerelést. Viszont nem mindenhol elérhető, és sajnos ez esetben (is) kis hazánk lemaradt a listáról.

Egy nagyszerű, Bécsben eltöltött napon azonban rábukkantunk! Nos igen, ha valaki ezt az illatot szeretné magáénak tudni, legközelebb Bécsig el kell utaznia... Kérdés, hogy maradt-e még.

dg collectors vienna_resize.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr96839949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása