Ilyen nincs! és mégis van...
2014. október 29. írta: lauren_blogger

Ilyen nincs! és mégis van...

Nem akarjuk kedves olvasóink kedélyeit borzolni, de ami most következik, joggal döbbenti meg az embert... Ahogy mi is beszámoltunk róla, a méltán népszerű luxus áruház, a Harrods megnyitotta parfümszalonját. Ezen alkalmat többféleképpen is megünneplik, de van valami, ami mindegyiken túltesz.

Clive Christian No1 parfüm.jpg

A Clive Christian egy világon egyedülálló, mérhetetlen luxust megtestesítő parfümmel rukkolt elő, ez a No. 1. Passant Guardant. A hírességek és szupergazdagok körében egyébként népszerű illatcsalád ezen tagja önmagában nem teljesen megfizethetetlen, a No.1. üvegenkénti ára alapesetben 450 angol font. De a most megjelent kiadás mindenen túltesz. A Passant Guardant limitáció kristályüvegét kézzel formált, 24 karátos arany borítja, természetesen az elmaradhatatlan gyémántberakásokkal, melyből összesen 2000 darab csillog az üvegen. 

A Clive Christiantól megszokott módon az üveg kupakja egy koronát formáz, de ez esetben Viktória királynő fejdíszét jeleníti meg, az uralkodó előtt tisztelegve. Az üveg elején egy nagy oroszlán uralja a látványt, de főként az igen ritka rózsaszín és két sárga gyémánt vonzza a tekinteteket. 

Akiknek felkeltette érdeklődését ez a limitált termék, azok kedvéért eláruljuk, nem kell nagyon sietniük a Brompton Road-ra, valószínű nem fogják elkapkodni a parfüm ezen verzióját. Nem is csupán az ízlés kérdése, sokkal inkább az árcímke tarthat távol sokakat: a No.1. Passant Guardant potom 143 ezer angol fontért, vagyis 55.7 millió forintért vásárolható meg.

Na, ki lesz az első?

 

Egy következő posztunkban Clive Christianról és munkásságáról is olvashattok. Kíváncsiak vagytok rá?

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr786844591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása