Hermés Roze Amazone
2014. november 25. írta: lauren_blogger

Hermés Roze Amazone

Megújul az 1974-es illat

Némely jól bevált illat olyan ikonikus lesz, hogy évtizedek sem kezdik ki népszerűségüket, gondoljunk csak a Chanel No.5-ra, csakhogy a legismertebbet említsük. Az sem ritka, hogy egy-egy korábbi sikeres illat kap új köntöst, esetleg néhány újabb illatjeggyel "aktualizálják" - ez történt most az Hermés Amazone nevű illatával, mely először 40 éve, 1974-ben jelent meg.

hermes rose amazone.jpg

A Rose Amazone egy Eau de Toilette, mely a kortárs és erős nő ideáját hivatott tükrözni, akár a gyümölcsök változatos világa, ami ihlette a parfümöt. Mintha piros gyümölcsök levével rajzolták volna a szilaj lovat a parfüm marketing fotóján. Szíven üt de mégis gyengéd -  citrusok, a ribizli, málna és más gyümölcsök dobják fel a mindennapokat ezzel a megújult illattal. 

 

hermes amazone 1974.jpg(Az 1974-es Hermés Amazone)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr136929775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása