7 érdekes kütyü az ünnepek közeledtével
2014. november 26. írta: lauren_blogger

7 érdekes kütyü az ünnepek közeledtével

Sokan még nem eszméltek fel, hogy közeledik a karácsony – ebből az apropóból (is) összeszedtünk néhány érdekes, vicces, hasztalan kütyüt, ami akár a fa alatt is landolhatna..

 

Panono – Panorámás labda-kamera

panono-panoramic-ball-camera-designboom04.jpg

 

Mi az, feldobod labda, leesik egy panorámakép? Hát a Panono 360 fokos kamera-labdája! Ha valaki azt hiszi, ez nem nagyszerű dolog, az dobálgassa kicsit, és meglátja, a teljes körpanoráma jó dolog – különösen, hogy teszi mindezt 108 megapixel méretben! Ár: 549 euro

 

Nest termosztát

nest thermostat.jpg

Üdv a 21. században – a Nest termosztátja megközelíti a futurisztikus filmek világát, ahol egy mutatós kis eszközzel irányítjuk a házat, s bár itt még nem tartunk, a Nest eszközét mobillal is kezelhetjük. Otthoni és távolléti mód állítható be, optimalizálni tudja a ház fűtési rendszerének működést és még megannyi mást is. Ár: 250 font beszereléssel.

 

Incipio Ghost 220 vezeték nélküli töltő

incipio 220 ghost.jpg

Egyszerre két eszköz gyors töltése, vezeték nélkül – ezt nyújtja a „Ghost” fantázianevű töltő. Az eszköz oldalán két LED-csík mutatja az adott eszköz töltöttségi szintjét. Mindezt csupán 7 ezer forintos vételárért.

 

Sony Ultra Short Throw 4K Projektor

sony 4k ultra short throw projcetor.jpg

A projektorok egyre kisebbek és egyre nagyobb felbontásúak – íme egy közhely. A Sony ultra felbontású „közeli vetítésű” projektora azonban feladja a leckét a konkurenciának. A hatalmas, leginkább dán minimál-dizájn TV állványokat idéző eszköz középen felnyílik, a falon pedig csodálatos felbontással jelenik meg kedvenc filmünk. Néhány centire a faltól képes 375cm-es képet is vetíteni a falra, miközben külseje révén beleolvad a térbe, mintegy az otthon részévé válik. Köszönhetően a hihetetlen nagy felbontásnak, nem kell messze ülnünk hogy minőségileg élvezzük a vetített képet. Egy akadálya lehet, hogy most még nem lesz tömegtermék,ez pedig  a 40 ezer dolláros vételár.

 

JBL Flip 2

jbl flip 2.jpg

Ne tévesszen meg a méret – ez a kis bluetooth hangszóró amilyen kicsi, olyan okos. Fekvő és álló pozícióban is használható, többféle színben kapható, hogy a micro USB töltésről ne is beszéljünk. A 130 fontos ára kissé borsos, de ezért egy prémium minőségű sokáig használható eszközt kapunk.

 

iDevice iGrill 2

idevice iGrill2.jpg

Megosztó kis kütyü ez, de aki szereti a barbecue-t talán átérzi, miért kell ez. Ezzel a kis eszközzel akár 200 méteres távolságból is ellenőrizhető a sütögetésünk, a mobilra telepített applikáción keresztül. A mágneses vezérlésű kis hústűk külön-külön 5 szereltet is tudnak mérni, kijelezve az adott hőfokot és sütési állapotukat. Megér 100 dollárt?

 

Emperor 1510

emperor 200 gaming chair full.jpg

Nem, ez nem az aminek látszik. Ez a „trón” kifejezetten a minél élethűbb játékélményért lett megalkotva. Mivel az eszköz ára egy 5-ös BMW árával vetekszik, nagyra nőtt gyerekeknek, vagy éppen olyan jómódú szülőknek lehet opció, akik el akarják rontani a gyereket. A közel 50 ezer dolláros árért a finom, olasz bőrrel bevont székből bámulhatjuk a három 27 colos monitort, miközben egy érintő kijelzőről irányíthatunk, valamint élvezhetjük a hangulatvilágítást és a Bose hangrendszer előnyeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr216934925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása