BlackBerry Passport
2014. november 28. írta: lauren_blogger

BlackBerry Passport

A kanadai BlackBerry az elmúlt években sokat volt kénytelen küzdeni azért, hogy korábbi hűséges vevőit megtartsa: kiváló email kliense, és védett hálózata önmagában nem elegendő hogy megőrizze dicsfényét. Legújabb modelljük a BlackBerry Passport (a névadás oka egyszerű: a készülék pontosan megegyezik egy útlevél méretével) igen megosztja a telekommunikációs közvéleményt.

 blackberry passport 3.jpg

Az egyébként kiváló, érintőképernyőre kifejlesztett saját operációs rendszerüket (ez a BlackBerry OS 10 ) kapja ez a széles, vékony mobil, amit mintha sodrófával kinyújtottak, majd kockára vágtak volna. A QWERTY billentyűzet mindössze három soros, de elegendő a könnyű gépeléshez, sőt úgynevezett gesztusvezérlés érzékelésére is képes, azaz görgetést, stb. is végezhetünk rajta, valamint nagyításra képes kurzorként is funkcionál. A négyzet alakú telefon kijelzője szintén négyzet alakú, 1:1 arányú, 4.5"-os érintőkijelző, remek betekintési szög és gyönyörű felbontás jellemzi. A mobil nagy mérete ellenére 196 gramm súlyú. 32GB belső tárhely áll rendelkezésre a 13 megapixeles kamerával készült fotók mentéséhez, ami persze tovább bővíthető. Külön öröm, hogy a BlackBerry Assistant szolgáltatást ezen a készüléken itthonról is elérhető.

 blackberry passport 1.jpg

A készülék a méretei ellenére nagyon minőségi kialakítást kapott, nem recseg-ropog, kézre ugyan nem áll, de oldalról és hátulról különösen szép. Itthon hivatalosan nem kapható majd, de "szürke importban" elérhető lesz (fekete és fehér színben) átszámítva kb. 200 ezer forintért. 

blackberry passport 2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr186937397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása