7 újabb érdekes kütyü
2014. december 03. írta: lauren_blogger

7 újabb érdekes kütyü

Előző összeállításunk igen nagy sikernek örvendett, remélhetőleg inspirált is némelyikőtöket az ajándékvásárlásra. Újabb 7 kütyüt mutatunk be, kevésbé elrugaszkodva a hétköznapoktól. 

 

Gnarboards Trail Rider

Gnarboards Trail Rider.jpg

A tipikus garázs-cég 2004 óta készít elektronikus gördeszkákat, ahogy ők becézik, „gnardy”-kat. Az egyik legújabb alkotásuk a Trail Rider ami egy négy kerék meghajtású, mindenféle terepen használó gumikkal szerelt masina. Kézreálló kis távirányítóval tudjuk fékezni, sebességet adni, stb. Nem elhanyagolható, hogy 45km/h sebességre képes, így nem csak cool, de biztos beérünk vele a munkába. Ár: 400 dollár.

 

Lakeland elektronikus joghurtkészítő

lakeland electric yoghurt maker.jpg

Nehezen csíphető el a „frozen yoghurt” sikerének titka és mibenléte, de tény: a joghurt jól működő biznisz, talán az egészséges életmóddal kapcsolatos asszociációk miatt. Otthon is már készíthetünk magunka ilyet a Lakeland joghurtkészítő gépével pár kanál igazi joghurt és tej hozzáadásával egyszerre akár 1 litert is. 20 fontért nem is rossz móka.

 

Bubble Bottle

bubble bottle.jpg

Itthon is már ismert, használt dologról van szó, a Bobble Bottle konstrukció is egyszerű: egy műanyag italosüveg, melyben egy szifonszerű kupak van, ami víztisztító. 20 dollárért már szürcsölhetünk is.

 

Speedo Aquabeat 2 4GB

Speedo-AquaBeat-2Go.jpg

Sport és zene – ez eddig rendben van, de a víz alatt? Igen! A Speedo úszószemüvegre (vagy ahova lehet) csatlakoztatható mp3 lejátszója a víz alatt is biztosítja az ütemet és a ,muzikális élményt, mindössze 100 fontért. Bár kérdés, hogy az egyre több vízálló mobil meddig engedi élni az ilyen okos kis ketyerék piacát.

 

Eva Solo madáretető

eva solo bird feeder.jpg

Kortárs, modern, trendi – a neves Eva Solo gondol a természetre, ezért készít high-tech, Star Wars-ból kölcsönzött formavilágú madáretetőt 31000 forintért.

 

TomTom Runner Cardio

tomtom runner cardio.jpg

A TomTom lenyomja a Nike-t ezzel a futáshoz készült órával, amiben távolságmérő, időtartam -, és sebességmérő, beépített GPS és szívritmus figyelő is van. Ellenőrizhetjük az elégetett kalóriákat is, és azt is, mennyi van még hátra a kitűzött célig. Mindezt a 144x168-as monokróm kijelzőn (ha színes lenne, többet fogyasztana). Többféle színben választhatjuk ki a hozzánk leginkább illőt, az aktív futóknak jó befektetés lehet 260 dollárért.

 

Numark MIxtrack Edge

Numark Mixtrack edge.png

Állandóan úton levő DJ-knek menet közbeni komponáláshoz, vagy DJ-aspiránsoknak kiváló ugródeszka lehet ez a hordozható pult. Könnyű, tele van mindenféle kapcsolóval, és egyszerűen csatlakoztatható laptophoz is, USB-eszközökhöz és hangszórókhoz. „Zene nélkül mit érek én?” – 130 fontért szinte ajándék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr706940789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekesj 2014.12.04. 09:24:38

Mivel nem bíztak meg a reklámmal, ezért csak így félig magyarosan írom le annak a hazai cégnek a nevét, ami elsősorban az elektromos rollereiről híres: voiter robogó. (A voiter nem tudom, mit jelenthet.) Sok érdekes dolgot láttam náluk, bár ez nem igazán az én világom. Viszont jóárasítják a külföldi drága hasonló kategóriájú dolgokat.

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2014.12.07. 02:28:40

Akartam rendeli a gördeszkából, de sold out.... pedig nagyon belelkesültem.
süti beállítások módosítása