A kakas és a ló - Veuve Clicquot Maranello Edition
2014. december 05. írta: lauren_blogger

A kakas és a ló - Veuve Clicquot Maranello Edition

A Ferrari eddig bárkivel kezdett együttműködésbe, abból jó sült ki. Az olasz sportkocsi ágaskodó lovának látványa is vonzza az embereket. Az olasz luxus márka most a világhírű pezsgőgyártóval társult.

A Veuve Clicquot a világ egyik leghíresebb és igen drága pezsgőkészítő háza. A reménység és biztos jövő keresztényi szimbólumát választotta 1798-ban Philippe Clicquot, a márka pedig azóta páratlanul izgalmas sikersztorit tudhat maga mögött.

veuve clicquot maranello.jpg

A Veuve Clicquot most a Ferrarival együtt tervezett egy három darabból álló kollekciót, mely mindössze húsz darab ilyen sorozatból áll. A pezsgők lakkozott kék, piros és szürke fadobozokban kerülnek kiszállításra, az üvegeken pedig exkluzív bőrbetét és bőrcímke díszeleg. A tízezer dolláros, mindössze 3 üveg pezsgőt tartalmazó különleges limitáció sikeresnek bizonyult: kedves olvasóink is lecsúszhatnak erről a vételről, ugyanis majdnem az összes darab elkelt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr126943857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása