Thuraya műholdas tokok
2014. december 14. írta: lauren_blogger

Thuraya műholdas tokok

Az arab műholdas mobilszolgáltató évek óta biztosít üzleti, informatikai és katonai célokra extrém körülmények között is műholdas kapcsolatot, saját termékei között sok hasznos is van. A Thuraya SatSleeve hagyományos mobilból varázsol műholdképes telefont. 

thuraya-satsleeve-1.jpg

A céget az Egyesült Arab Emírségekben alapították, maga a "thurayya" a Lófejköd csillag-csoport arab neve. A cég a világ 110 országában is garantál lefedettséget, ezen belül Európában is. A Thuraya több terméke közül az egyik legérdekesebb és leghasznosabb a SatSleeve. Ennek az eszköznek a a segítségével mobilunkat bármilyen extrém körülmények között is használható, műholdas telefonná varázsolhatjuk.

thuraya-satsleeve-2.jpg

A tok elérhető iPhone 4 és 5, valamint Samsung S3, S4 és S5 mobilokhoz. A hasznos eszköz 161 országban, valamint tengeren is használható - e-mailek küldése, fogadása, korlátlan hozzáférés a telefonhívásokhoz,azonnali üzenetekhez és a népszerű közösségi-média alkalmazásaihoz.

 

Bármely másik hagyományos tokhoz hasonlóan, a Thuraya eszköze is könnyen rátehető a készülékre. A világutazók, extrém helyeket kedvelők, a munkájuk miatt távoli helyekre kényszerülőknek nyújt tökéletes segítséget, hogy mindig kapcsolatban maradhassanak. Veszély esetén életbevágó lehet, hogy fel van szerelve egy vészhívó gombbal, így hívást tud indítani egy előre beprogramozott számra anélkül,hogy a mobil csatlakoztatva lenne. A tokhoz természetesen szolgáltatást is igényelni kell a Thuraya-tól, a telefonálás ára 150-250 forint között mozog percenként. A műholdas tok hazánkban is beszerezhető, nettó 185 ezer forintért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr756980605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása