Kivirul a város
2015. február 10. írta: lauren_blogger

Kivirul a város

Issey Miyake L'Eau d'Issey City Blossom

A híres japán tervező Issey Miyake az origami és technika inspirálta ruháiról, valamint megnyerően egyedi illatairól ismert. A Japánban élő neves origami-művész, Mademoiselle Maurice alkot a márka új parfümjének videójában.

 mademoiselle_maure_issey_miyake_2.jpg

A 1938-ban született Issey Miyake a hetvenes évek vége óta alkotja meg évről évre sikeres kollekcióit, melyeket a markáns vonalak, a gyengéd ívek jellemeznek, akárcsak az origamit. A márka névadó dizájnere ugyan 1997 óta hivatalosan visszavonult, mégis felügyeli a brand működését. 1992 óta cég parfümjei a lágy, nőies illatok letéteményese, míg a férfiaknak szánt parfümök karakteres, szabad és oldott, de mégis határozott kisugárzást adnak. 

issey_miyake_himself.jpg

(Issey Miyake a kollekcióit ihlető egyik origamival).

Mademoiselle Maurice alkot a cég új illatának, a L'Eau d'Issey City Blossom-nek a reklámjában. A 29 éve aktív művésznő képeit a gyümölcsök és virágok sokszínűsége, villogó és szikrázó formái inspirálják origami-installációi elkészítésében, melyek még akár ennek az új illatnak az alkotórészei lehetnének. 

 mademoiselle_maure_issey_miyake.jpg

A közös munka gyümölcse az alábbi rövid promóban megtekinthető.

 

 

valentine-slider.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr277159955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása