A 007 új illata - ezúttal hölgyeknek
2015. február 14. írta: lauren_blogger

A 007 új illata - ezúttal hölgyeknek

A James Bond 007 egy új, összesen négy illatból álló kollekciót dob piacra, melynek első darabját hölgyeknek szánják. A parfümöt a keleties illat-világ egy modernkori interpretációjaként ismertetik. Ez a 007 For Women.

007_for_women_2.jpg

Elegáns, öntudatos nők illata lehet a 007 új, For Women nevű parfümje, mely a feketebors intenzitását, a tej és a rózsa lágyságával egészíti ki. Az illat-kavalkád a feketeszeder és a jázmin bársonyos, jól felismerhető zamatát is hordozza. A parfüm keleties jellegét a cédrus, pézsma és fekete vanília képviseli, és teszi magával ragadóvá az illat viselőjét.

007_for_women_1.jpg

A határozottságról mindenki maga is meggyőződhet az alábbi, rövid spot láttán. Az új 007 For Women a magabiztos, határozott nő parfümje.

 

valentine-fc.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lauren.blog.hu/api/trackback/id/tr917160061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása